Kenkien hoitoa luonnollisemmin.


Yhteistyössä Collonil Organic

Nyt on tullut taas aika kaivaa ballerinat ja muut ihanuudet esiin ja tehdä niille pieni puunaus ennen kuin pääsevät kesän ajaksi jalkoja koristamaan. Samoin raskaat nilkkurit ja saappaat joutavat jo hiljalleen talviteloille odottelemaan syksyä (joka toivottavasti ei ole täällä vielä pitkään aikaan..).

Tällä kertaa oma kenkien hoitorutiinini on huomattavasti mielekkäämpi sillä tutustuin muutama viikko sitten Collonilin organic - kenkienhoitotuotteisiin. Tähän mennessä olen suorittanut kenkien suihkuttamisen ulkona tai tuuletusparvekkeella, jos en ole jaksanut ottaa hissiä alakertaan, mutta nyt voin hoitaa kengät, laukut ja muut nahkatuotteet sisällä vaikka keskellä olohuonetta eikä kenenkään tarvitse kärsiä siitä kamalasta kemikaalipilvestä, joka meinaa tukehduttaa yrmeällä hajullaan! Aika huippua, vai mitä?


Collonil organic - sarjan tuotteet on valmistettu niin luonnollisiksi, kuin se toimivuuden kannalta on ollut mahdollista. Ne sisältävät muun muassa bambu-uutetta, oliiviöljyä, karnaubavahaa ja macadamiaöljyä. Omaan nenääni tuoksu on oikeasti tosi miellyttävä ja kenkien kiillottelu on tästä syystä moninverroin mukavampaa.
Luonnollisten ainesosien johdosta tuotteet ovat turvallisia käyttää myös lasten kenkiä putsatessa ja suojatessa eikä nämä ärsytä eläimiäkään. Meillä kun neiti haluaa nykyään osallistua kaikkeen ja tehdä kaiken _itse_, niin voipi rauhallisin mielin ottaa hänet mukaan hoitamaan omia kenkiään ;)


Sain testiin kolme tuotetta, jotka sinullakin on mahdollista voittaa myöhemmin arvonnan kautta (kannattaa seurailla mun Instagramia!)

Collonil Organic Bamboo Lotion irrottaa lian ja hoitaa aidolla bambu-uutteella. Tätä on hyvä käyttää ensimmäiseksi, jotta saa lian pois kengän tai laukun pinnalta. Suihkautus kauttaaltaan ja sitten liinalla tai pehmeällä sienellä pyyhkien.

Collonil Organic Cream on oma suosikkini sillä se on ihanan kermaista, valkoista ja hyväntuoksuista hoitovoidetta. Tämä markkinoiden ensimmäinen vegaaninen hoitoaine on tosi hellävarainen ja tekee kauniin kiillon nahkatuotteiden pinnalle. Tätä oli kyllä ilo käyttää! Vitsit, että tuo viimeisen kuvan Longchampikin kiiltää ihanasti :) Seuraavaksi ajattelin kokeilla tätä nahkahanskoihin, jotka ihan liian usein unohdan huoltaa vallan kokonaan..

Viimeiseksi nahka kannattaa vielä suojata Collonil Organic Protect & Care suihkeella, jonka sisältämä oliiviöljy säilyttää nahan pehmeyden ja suojaa sitä kosteudelta sekä lialta. Tätä suihkin aika reilustikin mm. kenkien pinnalle ja ajattelin jo hetken laittaneeni sitä liikaa, mutta hetken päästä aine olikin tosi hyvin imeytynyt eikä jättänyt mitään läikkiä jälkeensä.

***

Mikäli kiinnostuit näistä tuotteista, niin ne löytyvät hyvin varustelluista kenkäkaupoista ja tietysti suutareilta. Hinnat ovat tosi maltilliset, joten sekin pieni plussa muiden hyvien puolien jatkoksi. Kaikenkarvaisia kenkienhoitosuihkeita kun on tullut elämän aikana käytettyä aikalailla, voi tästä lähin hoitaa nahkatuotteiden huollon paremmalla omallatunnolla ja säästää maapalloa piirun verran enemmän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti