Meidän perheen uudet vaunut.


Yhteistyössä Babyplus.nl

Täällä on rullailtu lastenvaunujen kanssa kimpassa nyt aikalailla sellaiset kaksi ja puoli vuotta. Kuten saatatte muistaa, meille kotiutui keväällä 2015 Stokken vaunut, kun vielä odottelimme Eriniä syntyväksi. Pohdimme silloin pitkään eri merkkien välillä, koska meillä oli haaveissa muuttaa takaisin Helsinkiin ja sen myötä maasto-olosuhteetkin muuttuisivat aikalailla. Teimme valinnan Stokken hyväksi mikäli emme saisikaan asuntoa myydyksi, mutta kuukausi Erinin syntymästä asuntokaupat tehtiin ja muutimme lenkkipolkujen luota sileille, asfaltoiduille kaduille. Eihän siinä mitään, Trailzit ovat kulkeneet hyvin myös kaupunkiympyröissä.

Viime lokakuussa perhetilanteemme kuitenkin muuttui kolmehenkisestä neljän hengen kööriin ja siinä samassa tajusin, että myös vaunutilanne menee uusiksi. Erin on nyt reilu kaksivuotiaana vähän siinä ja siinä tarviiko hän enää vaunuja vai ei. Totesimme kuitenkin, että hän alkaa olla jo sen verran iso tyttö, ettei häntä jaksa kovin kauan sylissä kantaa, joten omien voimien loppuessa vaunupaikka on kyllä edelleen tarpeellinen. Myös julkisiin mennessä on tosi paljon kätevämpää, jos lapsen saa vaunuihin sillä tuommoinen parivuotias ei vielä malta oikein istua aloillaan ja itseäni pelottaa äkkijarrutukset sun muut missä voisi käydä köpelösti, jos on huonosti penkillä.

Tutkailimme hetken nykyistä vaunutarjontaa ja aika nopeasti päätimme, että kaikkein järkevintä on satsata Bugaboo Donkey Duoon sillä kyseisissä vaunuissa on meidän kannalta tarpeellisia ominaisuuksia. Kun kuulimme, että markkinoille on tulossa kakkosversio tästä mallista, jäimme vielä odottelemaan mallin saapumista kauppaan. Pojan synnyttyä kuljimme kaksilla rattailla - poika Stokkeissa ja Erinille hankimme muutaman kympin halpisrattaat Torista. Tällä kombolla köröttelimme pari kuukautta lähipuistoon ja Stockmannille, mutta juuri sen kauemmas ei mieli tehnyt noiden "rimpuloiden" kanssa, kuten minikärryjä kutsuin. Erin kyllä rakasti niitä ja meni monesti niihin istumaan eteisessä ihan muuten vaan. Hänelle oli edelleen tarpeellista päästä vaunujen kyytiin, joten tuplavaunutarve oli ilmeinen.

Olen lukenut useaan otteeseen onnistuneista kokemuksista ostaa lastenvaunut ulkomailta (huokeampaan hintaan!), joten nopeasti käännyin vaunujen hankinnan kanssa Hollannin suuntaan.
Kaikki vanhemmat tietävät, miten paljon vauvatarvikkeisiin saa uppoamaan rahaa, joten jokainen säästetty penni on kotiinpäin! Babyplus - nettikauppa näytti heti kivan selkeältä ja lukemieni blogipostausten perusteella kaikki oli toiminut tilaamisen suhteen sujuvasti. Babyplus - nettikaupasta ostettaessa otetaan yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse (Request product - napista tai Contact - lomakkeen kautta) ja saadaan näin lopullinen hintatarjous sekä vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Asiakaspalvelu vastasi joka kerta todella nopeasti ja palvelu oli kaikinpuolin ystävällistä ja miellyttävää. Mikäli haluaa hankkia samalla muitakin tarvikkeita, kannattaa ne kaikki listata ylös ja näin saa tarjouksen niistä yhdessä.Tilaukseni jälkeen Babyplus odotti vaunuja saapuvaksi Bugaboolta ja lähettivät ne sitten Suomeen kohti meidän kotia. Kaikissa vaiheissa saimme sähköpostin, jossa kerrottiin, miten tilaus etenee. Yhtään ei tarvinut kantaa huolta siitä tuleeko rattaat perille ja milloin ne saapuvat. Lopulta vaunut saapuivat kotiimme suunnilleen parissa viikossa. Vaunujen maksaminen suoritettiin sähköpostiin lähetetyn linkin kautta varsin näppärästi, joten siinäkään ei tullut ongelmia. Suurin homma taisi olla postipojalla joka raahasi kaksi isoa pahvilaatikkoa yläkerroksiin..


Stokket saimme myytyä esikoistaan odottavalle ystävälle ja sen jälkeen pääsimme avaamaan paketit, joita varsinkin Erin oli jo kieli pitkällään katsellut. Mies kokosi vaunut olkkarissa ja siinä me sitten ihailtiin niitä koko perheen voimin. Kuvassa rattaat on poitsun kanssa kulkemista varten kasattuna ja sitten, kun Erin on mukana, niin lisäämme korin paikalle istuimen häntä varten. Kuvan ottamisen aikaan Erinillä oli jo kova huoli siitä, missä hänen istuin oikein on! :D


Muutos Stokkesta Bugaboon leiriin vie varmasti hetken ja itsestäni tuntuu siltä, kuin olisin ekaa kertaa lähdössä vauvan ja vaunujen kanssa pihalle! Eiköhän nämä silti tutuiksi ehdi vielä tässä lähivuosien aikana tulla. Kirjoittelen teille lisää kokemuksia, kun olen päässyt kunnolla näiden kanssa tositoimiin :)

Vaunuista on saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti