Ihanan perusvarmat ACO-tuotteet.


Ajattelin näin harmaana päivänä postailla hieman vaaleanpunaista asiaa. Nimittäin näiden ACOn söpön vaaleanpunaisten purnukoiden myötä tulee heti hieman pumpulisempi olo, kuin mitä tuota räntäsadetta katsellessa - vai mitä? :)

ACO on kuulunut omiin suosikkeihini sieltä lähtien, kun pääsin ensi kertaa kokeilemaan sarjan tuotteita muutama vuosi sitten. Olen kokeillut suuresta tuotevalikoimasta vasta pientä murto-osaa sillä tuotteita on yli kolmesataa, mutta ACOsta on tullut itselleni sellainen mukava, perusvarma tapaus, jonka kanssa ei voi mennä pahasti metsään. Siinä mielessä ACOn tuotteita onkin aina kiva kokeilla sillä ne ovat olleet tähän mennessä aina lempeän luotettavia ja hyvin asiansa ajavia.

Ihotyypistä riippuen ACOn valikoimista löytyy jos jonkinlaista voidetta ja putsaria, josta uskoisin kaikille löytyvän sopivat tuotteet. ACOn kosmetiikka on suureksi osaksi hajusteetonta tai kevyesti hajustettua ja purkkien ulkonäkö pastellisen hentoinen muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Apteekissa myytävä ACO on myös hyväksi lompakolle sillä hinnat ovat varsin maltilliset.Ehdoton lempparini on ensimmäisessä kuvassa näkyvä käsivoide, jota minulta löytyy aina yöpöydän laatikosta. Olen kokeillut jos jonkinlaista käsivoidetta, mutta lopulta palaan aina tähän sillä se on auttanut parhaiten. Jos kärsit yhtä kuivista käsistä, kuin minä, niin suosittelen kokeilemaan josko sinäkin saisit tästä avun :) Vaikutusta voi tehostaa laittamalla pehmoiset puuvillahanskat käsien suojaksi yön ajaksi.

ACOn vartalonhoitotuotteet ovat myös jatkuvasti käytössäni sillä merkiltä tulee joka kevät ihanan tuoksuisia suihkuvoiteita ja vartalovoiteita. Niiden lisäksi löytyy myös erilaisia kuivemmalle iholle tarkoitettuja miedomman tuoksuisia vaihtoehtoja, joten voiteen paksuutta ja runsautta voi vaihdella vuodenajan mukaan. 

ACOn uusimpiin tuotteisiin kuuluva kasvoöljy ravitsee ja kosteuttaa sekä "taistelee" ihon ikääntymistä vastaan. Kasvoöljyt kuuluvat perusvarastooni varsinkin kylmillä ilmoilla sieltä loppusyksystä aina kesän korvalle saakka. Tämä kasvoöljypullo on tosin sen verran riittoisa, että saapa nähdä miten pitkään sen kanssa elellään!Näiden suosikkituotteideni lisäksi sain teitä lukijoita ajatellen lisätä pakettiin vielä muutaman ihanuuden lisää. Stay Soft Lips-huulivoide, kätevä Misellivesi sekä Rescue Mist - suihke lähtevät nyt jollekin onnekkaalle arvonnan myötä. 

Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen ja liittämällä mukaan sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinut kiinni voiton osuessa kohdallesi. Arvonta päättyy perjantaina 15.12.17 klo 23:59! :)

Arvontatuotteet on saatu blogin kautta!


Ei muuta kuin pidetään ihostamme huolta tuolla talven tuiskuissa ja nähdään taas :)