Tämän hetken parhaat.


Koska välillä on kiva listata kivoja asioita..

Herkullisin ruokavinkki // Instaa selaillessani satuin huomaaman tämän Marjan herkullisen näköisen pataruuan ohjeen. Moskovanpata menee ehdottomasti kokeiluun heti, kun saan kaikki tarvikkeet haettua kaupasta. Ihan täydellistä, syksyistä kotiruokaa muutaman tunnin hauduttelun jälkeen. Kunnon herkkusuut voivat lisätä ruuan oheen lasillisen punaviiniä (lupa maistella jo haudutusvaiheessa) :P

Ihaninta puuhaa  // Tämä ei liene yllätys kenellekään, mutta tällä hetkellä ihan parasta puuhaa on pikkuisen sylittely ja tuoksuttelu. Mikään ei voita sitä, kun saa herätä rauhassa uuteen aamuun tuommoinen ihanuus vierellä ja tuijotella toista silmiin kaikenlaista jonninjoutavaa höpötellen. Sateen ropina ikkunassa kruunaa koko paketin ♥

Kiinnostavin kirja // Yöpöytä on kukkurallaan mielettömiä kirjoja, joita koitan parhaani mukaan ahmia joka ilta sen verran, kuin ehdin ja unisilta silmiltäni jaksan. Eilen aloittamani Introvertit - Työpaikan hiljainen vallankumous on jo muutaman sivun jälkeen ihan huippukivaa luettavaa. Vähän väliä viiton ja huudan mielessäni "minäminäminä!", sillä kirja kertoo ihan omasta fiiliksestäni - Introvertti kun olen.
Suuria Unelmia-kirjan sain juuri luettua ja suosittelen sitä mikäli kaipaa innostavia onnistumistarinoita omia unelmia vauhdittamaan :)

Hyväntuulisin dokkari // Meillä on tallennettuna vaatimattomasti noin 1500 tuntia ohjelmia Elisa Viihteeseen, joten imetyshetkille löytyy jos jonkin sortin viihdykettä omasta takaa. Viime viikolla katselin kaikki valokuvaukseen liittyvät dokkarit pois alta ja huomasin hihitteleväni varsinkin Caj Bremerin dokumentin kohdalla useaan kertaan. Ihan hulvaton herra kyseessä ja mikä elämänilo ja positiivisuus kaiken sen huumorin lisäksi. Niin ja tietysti uskomaton taito pysäyttää hetket valokuviksi. Olispa huippua joskus tavata tämä taituri. Harmi, ettei dokkaria enää löydy netistä, mutta jos jossain tulee vastaan, niin suosittelen ehdottomasti katsomaan!

Iloisin uutinen  // Viime viikon unohtunut neuvolakäynti saatiin korjattua ja päästiin Papun kanssa tapaamaan pitkästä aikaa ihan sitä omaa neuvolantätiä. Mentiin paikalle lähinnä painon takia, joka on ollut syntymästä saakka vähän alakantissa. Meinattiin molemmat tippua tuolilta, kun tajuttiin, että Papulle oli tullut kahdessa viikossa KILO lisäpainoa! Hyvin on siis mennyt maidot perille eikä tällä menolla ole hätää ainakaan painon suhteen :D Pituuttakin oli tullut useita senttejä, joten kyllä tämä minimies kirii nyt kovasti muita kiinni. Hyvä me!


Ja sorry tämä vauvakuvatulva, joka on vallannut niin blogin, kuin Instankin. 
Juuri muita kuvia ei ole tullut lähiviikkoina otettua ;)
8 kommenttia:

 1. Näitä kuvia on ihana katsella ja tekstejä lukea. Pystyn samaistumaan moneen kohtaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosi ihana kuulla <3 Vauvajutut on kyllä ainutlaatuisia ja sitten se aika on pian ohi ja tulee paljon kaikkea muuta ihanaa :)

   Poista
 2. Aivan ihana tuo ensimmäinen kuva, ihana tunnelma ja muutenkin kaunis kokonaisuus. <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hurjasti <3 Nyt pitäisikin ehtiä taas ottaa hieman uusia kuvia sillä jotenkin se aika vaan vierähtää nopeasti vauvan parissa :)

   Poista
 3. Näitä on niin ihana katsella ja lukea noita juttuja ajasta kun vauva on ihan pikkuruinen. Ei vitsi, tässähän tulee kohta vauvakuume :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Tosi kiva kuulla, että on mukava lueskella. Ja tiedän tuon vauvakuume-jutun. Tuntuu siltä, että mitä enemmän saa olla tekemissä vauvojen kanssa, sitä suurempi on vauvakuume. Vaikka oikeasti ei tässä nyt enää sellaisia :D Mutta mites siellä? ;))

   Poista
 4. Voi, ihana pikkuinen! Paljon Onnea <3 <3

  VastaaPoista