Suomalaisia valokuvaajia.Vaikka olenkin parhaillaan äippälomalla, niin valokuvausasiat tietysti pyörivät aina mielessä. Ajattelinkin vinkata tosi kivasta sivustosta teille, jotka ette ole sitä vielä hoksanneet ja jotka tahdotte pienen (tai aika laajankin) läpileikkauksen suomalaiseen nykyvalokuvaukseen. 100 suomalaista valokuvaajaa - projektin myötä perustetulle sivustolle on koottu nimensä mukaisesti sadan valokuvaajan töitä esittelyineen. Joka päivä, sadan päivän ajan, parrasvaloissa on uusi valokuvaaja ja lopulta joulukuun alkuun mennessä kaikki sata ovat saaneet valokeilansa projektissa.

Sivustolla tulee helposti vietettyä pidempikin aika valokuvia ihaillen ja valokuvaajiin tutustuen ja sieltä pääsee helposti klikkaamaan valokuvaajien omille nettisivuille jatkamaan tutustumista.
Olen itse aika vähän loppujen lopuksi perehtynyt suomalaisiin valokuvaajiin, joten ehkä nyt olisi aika hieman vilkaista tarkemmin ketä kaikkia sadan joukkoon on valittu. Onneksi sentään voin sanoa muutaman tietäväni, kohta vähän enemmän :)

Tosi mielenkiintoinen sivusto/projekti ja jestas, miten erilaisia valokuvaajat kuvineen ovatkaan. 

TÄSTÄ pääset ihastelemaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti