Ristiäispäivä.Vietettiin eilen poitsun ristiäisiä, jotka menivät lopulta tosi mukavasti. Ollaan oltu koko perhe kipeänä yli viikon ja siitä syystä tuli vähän stressattua, että pitääkö juhlia siirtää. Tosin se ei olisi ollut mahdollista sillä haluttiin meidän vihkipappi paikalle (joka on kastanut myös Erinin), kakkukin oli tilattu ja puolet vieraista saapui Suomen toisesta päästä. Siinä mielessä siis ihana juttu, että jaksettiin jotenkuten juhlia ja että vieraat uskalsivat tulla paikalle. Pääasia, että poika saatiin kastettua ja nimi julkistettua viimein :)

Kakun tilasin tällä kertaa Marsispossulta, jota käytettiin aikanaan myös Erinin 1v-synttäreillä. Niina teki jälleen kerran niin upean ja herkullisen kakun, että ei tarvinut yhtään jännittää sen suhteen. Hänellä on upea taito toteuttaa juuri sellainen kakkukomistus, mitä asiakas toivoo ja vielä vähän enemmän! 
Ihana sisko väsäsi meille suolaiset piirakat ja anoppi toi kuivakakkua tullessaan. Ilman niitä pöytä olisi ollut aika tyhjä sillä oma vointi ei houkutellut salaatin tekoon eikä sitä olisi varmaan kukaan vieras uskaltanut edes syödä ;)

Pojan nimen keksintä oli aavistuksen vaikeampaa, mitä tytölle aikanaan sillä pojille on mun mielestä paljon vähemmän kivoja nimiä. Alvar taisi tulla ensin mun ehdotelmien joukosta ja lopulta mieskin ihastui siihen niin, ettei nimeä tarvinut sen koommin miettiä. Toinen ja kolmas nimi tulivat suvusta ja ollaan kyllä hirmu tyytyväisiä kokonaisuuteen. Aivan mahtavaa kutsua poikaa nyt omalla nimellä eikä tarvitse enää jännittää nimen lipsautustakaan!Servetit sidoin tällä kertaa rusettimuotoon pojan kunniaksi ja kukiksi valitsin aina ihania eukalyptuksia sekä harsokukkaa. Niiden lisäksi Inbloomista löytyi kaunis sininen kukka, jonka nimeä en enää muista. Myyjä kertoi kukan olevan sen verran uusi juttu, ettei sille ole vielä suomenkielistä nimeä, joten muistin nimen noin kolme sekuntia ;) Pikkumaljakoiden avulla kukista sai tehtyä suloisia ja herkkiä asetelmia. 

Päätähti esiintyi juhlissa viileän rauhallisesti nukkumalla koko iltapäivän ajan. Poika kiersi sylistä syliin ja oli autuaan tietämätön juhlahälinästä, kunnes illan tullen heräsi hymyilemään ♥

Housut löysin Kampin Kids Avenuelta, paidan Name it:lta (kuin myös rusetin) ja ihanat, pienet kengät Le Bunuellista. Molemmille lapsille olen ostanut kengät ristiäisiin ja aion ne myös säilyttää heille muistoksi. Niistä näkee niin konkreettisesti, miten pienestä sitä on ponnistettu! Vaikka kyllä tuo pieni pirpana on kasvanut jo ihan hurjasti niistä seitsemän viikon takaisista sairaalapäivistä! Aivan ihanaa, että ristiäiset ovat nyt takanapäin ja voidaan alkaa keskittyä joulujuttuihin.
Joulukalenteri on tekemättä ja hyasintit ostamatta sairastelun vuoksi. Ei muuta kuin hanskat heilumaan jahka tästä parannutaan :)
4 kommenttia:

 1. Ihana idea nuo servetit, kiitos! Muutoinkin kauniit juhlat teillä!
  Täällä odotellaan poikaa syntyväksi tammikuun puolella, joten nämä sinun vauvaan liityvät postaukset on nyt ihan parhaita��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon <3 Pinterestistä löytyy onneksi paljon vinkkejä servettien taitteluun, joten sieltä tulee aina kurkattua ennen juhlia :)

   Onneksi olkoon tulevan vauvan johdosta <3 Vitsit, sulla on siellä kaikki ihana kohta käsillä. Loppuodotuksen jännitys ja sitten se ihana pieni käärö <3 Tavoitteena olisi kirjoitella enemmänkin meidän arjesta, mutta vitsit, kahden lapsen kanssa ei ihan niin usein pysty blogiin irtautumaan, kuin tahtoisi. Ihana kuitenkin kuulla, että vauvajutuille on tilausta <3 Kaikkea hyvää vauvan odotteluun <3

   Poista
 2. Ooh, ihanaa! Onnittelut suloiselle pikkuiselle kauniista nimestä <3 Ja on kyllä ihana tuo (nimeltä mainitsematon) sininen kukka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anu <3 Aivan mahtava fiilis, kun nimi on nyt julkistettu :)) Hihi, se oli suloinen ja herkkä kukka. Ei ihan hirveästi ollut vaaleansinisiä tarjolla, kun kävin parissa kaupassa, joten tuo oli juuri täydellinen!

   Poista