Viimeisiä viikkoja raskaana.


Sade ropisee taas ihanasti peltikattoon ja ikkunalaudoille. Ei haittaa kyllä tippaakaan tämä syksyn tulo ja märät kelit. Oikein sopiva ilma ja ropina tuomaan rauhallista fiilistä näihin loppuviikkoihin raskaana :)

Listalla on vielä(kin) vaikka mitä pientä puuhaa, mutta olen koittanut ottaa sillälailla iisisti, että jo yksi hoidettu asia per päivä on plussaa. Päivät ovat siis kuluneet aikalailla koneen äärellä istuessa ja äkkiä laskettuna tälläkin hetkellä on 21 välilehteä auki netin puolella ;) Miten niin päässä vilisee vaikka miten monta eri askaretta?

Olen etsinyt Erinille päiväkotihaalaria, rukkasia kylmiä syysilmoja silmälläpitäen, villalegginsejä, lelulaatikoita, nukkekodin asukkeja.. you name it. Pienelle poitsulle on mietinnöissä kaikenlaista sänkykoristeesta pehmoleluihin ja vauvakirjasta kivoihin pipoihin. Kotikin kaipaa vähän päivitystä sillä pari taulua odottaa kehyksiä, kukat ruukkuja ja olohuoneen mattokin mietityttää. Omaan kaappiin tarvisin kipeästi lämpöisiä neuleita, kamera odottelee kaukolaukaisinta ja kirjanpitäjälle pitäisi ennättää lähettää kasa laskuja. Haluaisin myös blogille uuden pohjan ja ehkä jopa uuden nimenkin? Jos joku väittää, että äitiyslomalla on tylsää, niin täytyy olla ihan eri mieltä :D

No, onhan se selvää, etteikö osaa ehtisi myöhemminkin hoitaa, mutta kyllä se kovasti helpottaa, kun ei ole vielä syli kokoajan varattuna. Erin on muuten ollut viimeiset viikot todella kiinni minussa ja kaipaa syliä enemmän, kuin pitkään aikaan. Nyt on selkeästi menossa jonkinlainen äiti-vaihe pikkuisella. Hetken aikaa on mahdollista antaa jakamatonta huomiota, mutta pian se on vain kaunis muisto. Toivottavasti perhe-elämä kahden lapsen kanssa lähtee kuitenkin soljumaan nopeasti :)

Tähän väliin kysäisisin vielä onko teillä syksylle jotain postaustoiveita? Mahdollisuuksien mukaan toteuttaisin niitä mielelläni, vaikka kyllä omassakin päässä liikuskelee kaikenlaista pientä ideaa. 

Tulossa ainakin seuraavanlaisia postauksia: 

Raskausajan tarpeellisia hankintoja
Tarpeelliset hankinnat pienelle vauvalle
Lempiraakasuklaaresepti
Tuorepuuroreseptejä aloittelijoille
Erilaisia kosmetiikka-aiheisia postauksia
Synnytyskertomus
Kirjavinkkejä


Ihanaa, kun on taas kerinnyt enemmän blogin pariin 
Kuullaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti