Välipalavinkkinä Two Dads-murot.Olen ehkä joskus maininnut, miten meidän neiti on vähän kiikunkaakun syömisen kanssa. Tyttö ei ole ollut koskaan kovin suuriruokainen, mutta vauvana sentään söi tiettyjä soseita ihan hyvällä ruokahalulla. Nyt isompana ruokailusta on tullut hivenen haastavaa sen takia, ettei mikään kunnon ruoka oikein tahdo maittaa. Jos jotain hyvää asiassa kuitenkin on, niin maistamisen halu on sentään tallella. Valitettavasti kielen kärjellä maistaminen ei mahaa juurikaan täytä, mutta sinällään positiivista, että uteliaisuus ruokaa kohtaan on pysynyt :)

Jos ei lounas meinaa kelvata, niin välipalat, puurot ja pikkupurtavat maistuvat sitten senkin edestä. Marjat ja hedelmät ovat tytön suurinta herkkua niin, että ainakin siltä osin asia on kunnossa. Toivomuslistalla on usein myös maustamaton jugurtti, jota tarjoilemme yleensä banaanin, mustikoiden ja murojen kaverina. Uusin tuttavuus välipalapöydässämme on tänä syksynä lanseerattu Two Dads-täysjyvämuro. Tarina sai alkunsa kahden ystävyksen tuumailusta ja toiveista löytää murohyllystä jotain sellaista, jota mielellään tarjoaisivat omillekin lapsille. Totuushan on, että kaupan murohyllyn edessä seisoskellessa niitä sokerilla kuorrutettuja välipaloja kyllä löytyy, mutta terveellisiä vaihtoehtoja vähän vähemmän. Ei ihme, että roikuin itse lapsena vähän väliä jääkaapilla, vaikka olin juuri kauhonut kulhollisen hunajamuroja napaani - niin hyviä ja niin höttöä täynnä.

Two Dads-muroja löytyy kahta makua; Kaurapuhku ja Ruispuhku, joista ensin mainittu on noussut omaksi suosikikseni. Murot on kehitetty yhdessä lasten, vanhempien, Helsingin yliopiston sekä varhaiskasvatus- ja lääkäriasiantuntijoiden kanssa ja niille on myönnetty Sydänmerkki, joka osoittaa, että murot ovat terveyden kannalta parempi vaihtoehto lapselle. Two Dads-murot sisältävät paljon kuitua sekä proteiinia ja reilusti vähemmän sokeria, kuin useat vastaavat tuotteet.
Two Dads-muroja myydään S-ryhmän kaupoissa. Kuvissa näkyvät sain blogin kautta testiin. 
4 kommenttia:

 1. Oon nähnyt kadulla mainoksen noista ja miettinyt pitäiskö ostaa. Ja tämän postauksen innoittamana taidan kyllä käydä hankkimassa. Kiitos suosituksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maista ihmeessä, kustantaa jotain 4,5e, joten ei paha :) Meillä hävisi varsinkin kaurapuhkut nopeasti. Tosin itse taisin kyllä suurimman osan tuhota. Kaurasta meillä tykätään, oli sitten puurosta, leivästä tai muroista kyse :)

   Poista
 2. Olipa muuten yllättävän maukkaita kauramuroja! Näitä voi syödä vaikka pelkiltäänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on totta kyllä :) Täytyy taas muistaa täyttää varastot kauppakäynnillä!

   Poista