Loppunutta kosmetiikkaa.

Loppunut kosmetiikka-postaus on taas täällä. Tässä muutama purnukka, joita olen viime aikoina käyttänyt. Laita vinkit korvan taa, jos kuulostavat hyviltä vaihtoehdoilta omaan kylppärin kaappiin :)


Eco by Sonya - Face Tan Water

Vuoden aikana melkoista ylistystä myös täällä meidän Suomen maassa saanut luonnollinen, ruskettava kasvovesi teki itseeni suuren vaikutuksen heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Ostin ekan pulloni vuosi sitten ja sain sen loppumaan aika tarkalleen vuoden käytön jälkeen, joten voidaan puhua hyvin riittoisasta tuotteesta (toki riippuu käyttötiheydestä).

Henkilökohtaisesti en pidä voidemaisista ruskettavista kasvoilla, koska seerumien ja kasvovoiteiden lisäksi ärsyttää levittää enää mitään ylimääräistä, joka saattaisi jäädä kiiltelemään iholle. Siitä syystä kasvovesimäinen rusketusaine ei voisi olla täydellisempi!
Face Tan Wateria laitetaan pumpulilapulle, jolla sitten pyyhitään kasvot ja kaula kauttaaltaan. Tätä voi käyttää omien mieltymysten mukaan vaikka parikin kertaa päivässä, jos kaipaa nopeampaa rusketustehoa tai sitten parin päivän välein, jolloin iholla pysyy yllä kauniin terve väri. En ole koskaan onnistunut saamaan Face Tan Waterilla epätasaista jälkeä, se ei myöskään tuoksu juuri millekään (kuten yleensä ruskettavat) ja se kuivahtaa nopeasti iholla. Iho itsessään ei kuivetu eikä tämä ole vaikuttanut mitenkään negatiivisesti ihon vointiin.

Tuote maksaa Suomessa noin 40e, joten hintavalta se äkkiseltään kuulostaa. Itse ostin pullon täältä *, jolloin hinta oli huomattavasti mukavampi. Toimitus oli maksuton ja ensimmäisestä tilauksesta sai -15% alen, joten kannattaa seurata tarjouksia :)


TRESemme Instant Refresh - Dry Shampoo

Tämä purkki on näkynyt blogissa useaan otteeseen eikä varmaan kaipaa sen ihmeitä selittelyjä. Yksinkertaisesti vain paras kuivashampoo, mitä olen tähän mennessä kokeillut (ja kokeiluja on ollut monia). Toimii tummissa hiuksissa, tuoksuu neutraalille ja on hinnaltaan edullinen. 
Aina silloin tällöin kokeilen jotain uutta merkkiä, mutta tarkemmin ajateltuna en oikein tiedä miksi? Ehkä purkin ulkonäkö ei ole niin mun mieleen vihreine korkkeineen, joten joku valkoinen puteli miellyttäisi varmaan enemmän ;)


NYX Butter Gloss Tiramisu - huulikiilto

Ensimmäisiin NYX - kokeiluihini sisältyvä meikkituote, johon ihastuin heti. Täydellinen neutraali, rusehtavan punainen sävy, joka sopii hyvin arkikäyttöön. Tosin nyt kun tällä viikolla ostin tätä lisää, niin sävy oli muutettu paljon ruskeammaksi :/ Että en nyt sitten tiedä pitääkö löytää tämän tilalle uusi korvike.
Joka tapauksessa tähän asti ollut tosi toimiva, simppeli ja edullinen huulikiilto.Medik8 Glow Oil - Facial Oil with Vitamin C

Kaikki Medik8 - tuotteet on aivan huippuja! Ne sopivat omalle iholleni täydellisesti ja pitävät sen hyvässä kunnossa. Vielä en ole törmännyt Medik8:n kohdalla yhteenkään tuotteeseen, josta en olisi pitänyt. 

Glow Oilia käytin viime talven/kevään ajan ja sain sen sopivasti kesään mennessä loppumaan. Miksei sitä voisi myös kesällä käyttää, mutta öljyistä tulee itselleni mieleen lähinnä kylmemmät ilmat ja ihon kuivuminen pintakuivaksi. Ilman öljyjä ja seerumeja ei tämän tytön iho pysyisi näin hyvässä kunnossa olleskaan. 

Glow Oilin levitin kasvoille pääasiassa iltaisin yöksi vaikuttamaan, jolloin ei tarvinut miettiä alkaako iho kiillellä liikaa öljyn vaikutuksesta. Toisinaan laitoin tätä kyllä päivälläkin meikin alle, jos oli oikein kiristävät pakkaskelit. Kyseinen öljy on kevyt ja imeytyy mukavasti. Tuoksu on neutraalin hyvä ja pipettiratkaisu toimii aina loistavasti! Tämän öljyn sanotaan sopivan kaikille ihotyypeille ja eri ikäisille käyttäjille. Glow Oil on 98,5% luonnollinen enkä keksi siitä muuta huonoa, kuin pikkasen korkea hinta omalle rahapussilleni. 

Tuote on saatu blogin kautta testiin. Lumene Sensitive Touch - Gentle Eye Makeup Remover

Jo vuosia käytössäni ollut öljytön silmämeikin puhdistusaine, joka sopii hyvin ripsipidennyksiä käyttävälle. Puhdistusaine on kehitetty yhdessä Allergia- ja astmaliiton kanssa ja se toimii moitteettomasti vesiliukoisen meikin poistamisessa. Edullinen hinta ei vie lompakkoa konkurssiin.

Huom. Uudistuneen Lumenen myötä pullo on mielestäni vielä vähän kaunistunut, mutta tehosta en osaa sanoa - luulisi pysyneen ennallaan?Bioderma Sensibio H2O - Misellivesi

Legendaksikin kutsuttu todella tehokas misellivesi, joka sopii kaikille ihotyypeille, mutta joka on kehitelty erityisesti herkälle ja helposti reagoivalle iholle. Itse olen kyseistä misellivettä käyttänyt jo useamman pullon ja matkameikkilaukustakin löytyy samainen vesi pienemmässä koossa, joten siitä ei ole tarvinut luopua kotoa lähtiessäkään.

Sensibio H2O putsaa ihon superhyvin ja rusketusvettä käyttäessäni mietin joskus viekö tuo kaiken rusketuksen mennessään, kun lappuun tuntui tarttuvan sen verran hyvin kaikki lika iholta. Raaka-aineiden joukossa on useita ihoa kosteuttavia ja rauhoittavia ainesosia, joten tämän jälkeen iho ei koskaan tunnu kiristelevältä putsaustehostaan huolimatta. Plussaa myös sopivasta hinnasta ja erikokoisista pulloista. 
En ole ihan varma saako tätä vieläkään ostettua Suomesta, mutta itse olen tähän mennessä tilannut vettä mm. FeelUniquen kautta. Kuulemma Virossa ja Ruotsissa käydessään tätä voi hamstrata laukkuunsa suoraan kaupasta/apteekista. Prevalin Allergy - Suihke

Tutustuin tähän nenäsuihkeeseen keväällä pressipäivillä ja käyttökokemusta on tällä hetkellä kahden putilon verran. Kärsin itse ympärivuotisista allergisista oireista, joille ei ole löytynyt kunnollista syytä, mutta joiden vuoksi joudun käyttämään allergialääkkeitä jatkuvasti. Nyt raskaana ollessani olen tietysti miettinyt mitä lääkkeitä suustani alas huuhdon, joten tämä lääkkeetön suihke tuli kuin tilauksesta nenäni eteen!

Prevalin toimii paikallisesti ja super nopeasti, ei väsytä ja sopii raskaana oleville ja myös imettäville. Se helpottaa mm. aivastelusta, vuotavasta nenästä ja kutiavista silmistä kärsiviä ja vaikeissa allergiatapauksissa soveltuu lisäavuksi muiden valmisteiden rinnalle. Suihketta saa ostettua ainakin apteekeista ja hintaa sillä on noin 15e. Ainoa huono puoli omalla kohdallani tässä oli aivan hirmuinen kirvely heti laittamisen jälkeen. Se kyllä laantui ja poistui nopeasti, mutta ekalla kerralla pelästyin aika tavalla, kun ajattelin suihkauttaneeni jotain itselle sopimatonta. Ilmeisesti suihkeen sisältämä viherminttuöljy aiheutti kirvelyä kuivilla limakalvoilla.

Tuote on saatu blogin kautta testiin. 

*) mainoslinkki
Sellaiset purnukat tällä kertaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti