Sadepäivä Talvipuutarhassa.

Me saatiin nauttia pari päivää siskoni, eli Erinin kummitädin, seurasta ja käytiin päiväkävelyllä mm. Löylyssä. Tänään piti olla työpäivä, mutta heräsin aamulla sellaiseen kaatosateeseen, että ensimmäisenä ajatuksenani tajusin kuvauksen peruuntuvan. Oli melkein yhtä valoisaa, kuin yöllä! 
Suunnitelmamuutosten myötä päätettiin suunnata sadepäivän retkelle Talvipuutarhaan. Sisko ei ollut käynyt siellä koskaan ja olihan itsellänikin vierähtänyt jo vuoden päivät edellisestä visiitistä.


Neiti oli iltapäivällä jo melkoisen väsynyt, joten juuri ja juuri jaksoi keskittyä puutarhan tutkimiseen. Meillä jätettiin tutti pois heinäkuun alussa ja siitä seurasi myös päiväunien pois jääminen, joka ei kyllä ollut laisinkaan vanhempien toive :D Tyttö selvästi tarvisi unet päivällä, muttei ole suostunut nukahtamaan enää kuin autoon. Ihan joka päivä ei pysty autolla tuntia ajelemaan, niin pääsee sitten jossain vaiheessa iltapäivää väsy yllättämään. Onneksi puutarhareissu oli sen verran uuvuttava, että tyttö nukahti 1,5 tunniksi rattaisiin, kun käveltiin takaisin kotiin. Saapa nähdä, miten ensi viikolla sujuu päiväkodissa..


On se aina niin mukava, kun saa siskon yökylään. Eri kaupungeissa asuessa ei pääse liian usein näkemään, joten yhteinen aika tuntuu erityisen kivalta (ja se, että kun me eilen miehen kanssa kaaduttiin rättiväsyneinä sänkyyn, niin täti nukutti tytön hetkessä yöunille!).
Siskon lähdettyä Erin hoki moneen otteeseen "tätiä", joten ikävä taisi tulla meille kaikille :)

Aasinsillalla isosta siskosta pikkusiskoon: minusta tuli muuten viime viikolla ensimmäistä kertaa täti sillä pikkusysse pyöräytti maailmaan esikoispoikansa 
Vitsit, miten kivaa, kun Erin sai serkun myös tänne Etelä-Suomeen ja meidän tuleva poitsukin pääsee tutustumaan tulokkaaseen kunhan nyt ensin itse näkee päivänvalon :)4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia, tuolla pitäisi kyllä mennä joskus käymään - itselläni on jäänyt väliin.

  Meillä poiki tutin poisjäämisestä esikoiselle vaikeuksia nukahtaa myös iltaunille...
  Pikkuveljellään kävi samoin kuin teillä, päikkärit jäivät pois (olisivat kotosalla ehkä muutenkin jääneet siinä vaiheessa pois?), nukahtaa autoon kyllä aina. Tosin me pystytään melkein joka päivä ajelemaan autolla johonkin ja yleensä joudutaankin, kun asutaan ihan korvessa. MUTTA hoidossa nukahtaa edelleen 3,5-vuotiaana ihan tuttuun tapaan päikkäreille ja kaipaakin niitä! Niin ihme kyllä myös kohta 5v. hulivili-isoveljensä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa käydä, kun on ilmainenkin. Kaisaniemen puutarhassa en olekaan käynyt tosi pitkään aikaan, mutta siitä saa vähän maksaa. Se on ehkä vähän suurempi, mitä Talvipuutarha?

   Huoh, kuulostaa tutulle :( Mutta kiva, että edes hoidossa nukahtavat mukavasti. Jotenkin koko nukkumisrytmi meni sekaisin. Se ehti hetken olla aika kiva niin, että meillä oli pari tuntia aikaa illalla (hyvällä tuurilla). Nyt ei enää ole.. Päiväunet menee noin kuin menee ja iltaunille nukahtaa 22-24 välissä. Ei meistä vanhemmista ole siinä vaiheessa enää muuta kuin nukkumaan itsekin, joten vapaa-aika aika kortilla :D Toivottavasti päiväkoti toisi aikaisine herätyksineen paremman rytmin. Jaksamista teillekin <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Eija, kiva kuulla, että tykkäsit :) <3

   Poista