Reppumetsällä.


Syksyn lähestyessä ja koulujen sekä päiväkotien taas alkaessa reppumarkkinat käyvät kuumina. Meilläkin on ollut mietinnässä uusi reppu vanhan tilalle sillä vanha reppu on päässyt repeytymään kovassa käsittelyssä eikä nyt muutenkaan taida enää olla kovin siistissä kunnossa. Ompelija neuloineen (lue ak) myöhästyi nyt vähän, kun ei heti parsinut purkautuvaa kulmaa umpeen.

Ostettiin tytölle vaaleanpunainen reppu viime kesänä Tukholmasta, kun eteen sattui mukavannäköinen tapaus. Olin Mini Rodinin pandareppua katsellut jo pitkään, mutta ei Rodinista tullutkaan sitten oma juttu - ei repun eikä vaatteiden puolesta. Tukholman Elodie Detailsille oli juuri saapunut kuorma pieniä lastenreppuja ja niistä tuo vaaleanpunainen ruskeilla nahkaremmeillä varustettu pääsi meidän matkaan. Tosi kivan kokoinen ja näppärä reppu kaikinpuolin ollut. Sopiva myös tuommoisen vielä tosi pienen selkään, jos ja kun innostuu kantamaan :)

Huomasin, että nyt näitä samoja reppuja saa jo Suomestakin, joten vink vaan. Sininen menisi aika hyvin tulevalle poitsulle, mutta ei harmaa tai mustakaan huono vaihtoehto olisi. Mikäli kaipaa vähän enemmän kokoa repulle, niin superkivoja ovat myös tämä tai tämä Liewoodilta :)

Ensi viikolla se päiväkotiarki taas alkaa - miten nopeasti kesä meni! Tai, onhan sitä kesää vielä monta viikkoa, mutta lomat on lusittu mitä tulee kahteen meidän perheenjäseneen. Tyttö aloittaa uudessa päiväkodissa, joten uudet on tilat, aikuiset kuin lapset :)


Postaus sisältää mainoslinkkejä
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti