Wild Rose.

Blogissa ei ole hetkeen ollut omaa postausta kosmetiikasta, joten sellaisella ajattelin teitä tänään ilahduttaa sillä hyväksi todettuja tuotteita on aina mukava tuoda esiin.

Weleda on jännästi yhtä aikaa tuttu, mutta vähän tuntematon brändi. Weledan luonnonmukaisia tuotteita on tullut käytettyä aina silloin tällöin ja koen merkin olevan sellainen turvallinen valinta, jonka kanssa ei voi mennä hirveästi pieleen, vaikka ostaisi sokkona minkä tahansa tuotteen matkaansa.

Tähän saakka olen käyttänyt lähinnä heidän käsirasvoja ja lasten ihonhoitotuotteita, jotka ovat toimineet mukavasti. Keväällä sain testiin Wild Rose - sarjan seitsemän päivän tehohoitoampullit, jotka oli tarkoitettu talven kuivattamalle iholle ja silloin heräsin kunnolla ihmettelemään, miten ihanan tuotteen olin saanut käsiini. Paketista paljastui myös saman sarjan Smoothing Facial lotion, jonka otin myöhemmin kevään lopulla käyttööni päivävoiteeksi. Tämä voide on sopinut kesäiholleni ihan täydellisesti!

Voidetta luonnehditaan hellävaraiseksi kosteusvoiteeksi tasoittamaan ja suojaamaan yli kolmekymppistä ihoa. Siinä on hento ruusun tuoksu sarjan nimen mukaisesti ja se sopii varsinkin normaalille sekä sekaiholle.
Voide on helposti levittyvä, kivasti imeytyvä ja kosteuttava. Se ei aiheuta ihon kiiltelyä ja on juuri sopivan ohutta kesään ja meikin alle. Mitäpä muuta voisi toivoa? No, aurinkosuoja olisi tietysti kiva tähän vuodenaikaan, mutta kohdallani se hoituu muilla tuotteilla mm. meikkipohjalla, jossa on SPF 20, joten no problem.

Sarjassa on myös täyteläisempiä voiteita niin päivään, kuin yöhön, joten syksyä kohti tarvisi luultavasti päivittää vähän paksumpaan tavaraan. Nyt kesällä ihoni ei kuitenkaan tarvitse niin tujua kosteutusta, joten tällä mennään :) Loistava tuote!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti