Viikolopun viettoon.

Kesäkuu meinaa olla melkoisen täynnä juhlia sillä edellisen viikonlopun tavoin myös tuleva viikonloppu pitää sisällään yhdet synttärikemut ja loppukuusta päästään juhlimaan tietysti iki-ihanaa juhannusta!

Huomisiin juhliin olen tässä rennosti valmistautunut vierailemalla Punanaamiossa ja lakkailemalla varpaankynsiä. Vielä pitäisi metsästää lahjapullo viemisiksi ja levitellä rusketusainetta kintuille, jotta saisi kalpeaa ihonväriä taitettua kesäisempään.
Kokeilin viime kesänä ekan kerran Eco by Sonyan * itseruskettavia ja liputan niiden puolesta ihan kympillä! Tämmöinen vaaleahipiäinen saa laittaa pari kerrosta, että kunnon päivetys syntyy, mutta vaikeapa se on kerralla italialaiseksi muuttua. Pari vuotta sitten otin ensimmäisen suihkurusketuksen ja se oli sen verran kiva kokemus, että periaatteessa sillä saisi kyllä ihanan pohjan, jota voisi sitten näillä muilla tuotteilla ylläpitää - hmm!


 Mekko - täältä *
♡ Korvikset - KappAhl
♡ Silmikko - Punanaamio
♡ Kynsilakka - täältä *
♡ Rannekoru - Etsy
♡ Itseruskettava voide - täältä *

*) mainoslinkkejä


Valmistelujen lomassa taidan poiketa perheen kanssa illalla Kaivarissa katsomassa hienoa lentonäytöstä. Ilmeisesti sinne on suuntaamassa muutama muukin :)

Aurinkoista viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti