Meille tulee poika ♥


Eipä voitaisi olla enempää innoissaan miehen kanssa sillä toisessa ultrassa saimme tietää, että odotamme poikaa!
Se on jännä, miten itselle tulee hyvin vahvasti tunne tulevan vauvan sukupuolesta, mutta eihän me sitä voitu uskoa ennen kuin ultraaja sen meille kertoi. Se tunne saattoi tietysti olla myös omaa toiveajattelua, vaikka olisimme ottaneet uutisen pienestä tytöstä aivan yhtä onnellisina vastaan. Ennen lapsia haaveilin todella paljon tytöstä ja kun hänet sain, niin en voinut uskoa koko juttua todeksi. Tytön ja pojan saaminen tuntuu niin suurelta lahjalta, etten tiedä miten päin olisin 


Pari viimeistä vuotta olen saanut ostella ihania, pieniä prinsessan vaatteita. Pidän tyttövaatteiden ostamisesta sillä ne ovat mielestäni niin suloisia, etten melkein pysty vastustamaan. On kuitenkin ihanaa päästä hypistelemään myös näitä sinisävyisiä pojalle tulevia juttuja ja katsella vauvan varusteita ihan toisin silmin. Oma vaatemakuni (mitä lapsiin tulee), on aika neutraalia. Silmää miellyttävät eniten vaaleat, klassiset ja hillityt kuosit. Tuleva poika saa ylleen valkoista, harmaata ja sinisen eri sävyjä ainakin siihen saakka, kun itse päätän, mitä päälle puetaan :)

Parissa viikossa sain hommattua ison kasan hyväkuntoisia vaatteita tori.fi:n kautta laittamalla sinne ostoilmoituksen pienen pojan vaatteita ajatellen. Vastasyntyneiden vaatteet pysyvät yleensä hyvässä kunnossa, kun ei vauva vielä liiku, joten pääsin hyvään alkuun ihan pienellä rahalla. Saan tosi paljon iloa siitä, kun pystyn kierrättämään vaatteita ja löydän hyvälaatuista, käytettyä tavaraa edullisesti. Tietysti olen ostanut muutamat sukat ja bodyt myös uutena sillä haluan pojan kotiin sairaalasta ihan uudessa nutussa ♥ Onneksi ehdimme saada poikauutisen sopivasti ennen alennusmyyntejä, niin olen päässyt hyödyntämään myös niitä. Nyt onkin kaikkea ihanaa tarjolla Ainoa haikea asia tässä poikauutisessa on se, että on suunnattava varastoon ja myytävä kaikki ihanat Erinin pikkuiset mekot ja jutut. Mitenkähän äipän sydän kestää sen :')


Ps. Jos sinulta löytyy hyllyn perukoilta hyväkuntoisia, vaaleasävyisiä poikavauvan vaatteita pienessä koossa (50-62), niin aina saa laittaa sähköpostiin kuvia hintapyyntöineen dearmomentsandme ( at ) gmail. com. Tarpeellisia ovat kietaisubodyt, neuletakit, kapeahkot housut, yöpuvut..

4 kommenttia:

 1. Voi niin tuhannesti onnea <3 mun haaveissa olisi myös saada tyttö ja poika ja tuo rakas Oliver on jo toisen osan täyttänyt. Vitsi ku ois tienny aiemmin, niin sullehan olisin voinut vaatteet antaa. Nyt annoin meidän kylän kirpparilla. Jos siis osa on säästetty, ei kaikkea voi vaan laittaa pois. Onnellista odotusta ihanainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru <3 Ja teillä on tosiaan ihana Oliver <3 Tuo nimi oli muuten pitkään mun suosikeissa (omaa lasta ajatellen) - se on kyllä ihana!
   Kiitos myös vaateajatuksesta <3 Varmasti meni hyvään tarpeeseen myös kripparilla. Olen saanut jo hyvän alun mitä noihin pikkuvaatteisiin tulee. Just illalla katselin, että ei poika nyt ainakaan alasti joudu olemaan ;) Sittenhän se riippuu, että minkä kokoinen poitsu on - onko sellainen pieni kirppu, kuten tyttö, vai aloitetaanko suoraan 56:sta ;) Jotain on kyllä jätettävä muistoksikin, onhan ne pienet vaatteet niin suloisia <3 Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Olipa ihana uutinen, ylipäätääns se, että odotatten toista vauvaa. Lämpimät onnitelut koko perheelle. Toivotaan, että kaikki menee hyvin (ja miksi ei menisi). Odotan innolla teidän kanssa uutta tulokasta =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Katinka <3 Täällä aletaan olla sinisissä tunnelmissa ainakin jos pyykkitelinettä katselee ;) Toivotaan tosiaan, että kaikki menee hyvin! Tämä toinen raskaus on mietityttänyt kyllä enemmän, mutta potkut auttaa pitämään mielen tasaisena ;) Hyvää viikonloppua!

   Poista