Kesäkuu oot ihana!

Hellurei uuden viikon alkuun! Kesäloma on suorittanut tehtäväänsä erinomaisesti ja tähän mennessä olen lähinnä lorvinut, lenkkeillyt ja löhöillyt. Siinä ohella olen myös tehnyt vähän töitä, pessyt ikkunoita ja siivonnut ihmeellisiä asioita pois nurkista ja vaatekaapeista - Tiedättekö kaikkea sellaista puuhaa, mille ei arkena löydy ikinä aikaa. Vuoden päivät katselin kuolleita kärpäsiä ikkunan välissä, joten ihmepä tuo, että putipuhdas näkymä piristää nyt joka kerta ohikävellessä.


Kesäkin on viimein tullut ja viikonloppuna uskaltauduin jo ekan kerran mekossa liikkeelle. Ei nyt innostuta kuitenkaan sillä villasukat löytyvät edelleen vähintään iltaisin jalasta. Ehkä heinäkuu tiputtaa nekin lämmöllään pois? ;)

Parasta on myös se, miten helppoa lapsen kanssa on nyt vietellä aikaa, kun voi vain mennä ulos ilman sen suurempia suunnitelmia. Ensi viikosta ollaankin sitten kotosalla yhdessä, joten tulee varmasti käytettyä ahkerasti lähialueen puistoja. Eilen käytiin ekan kerran Lintsillä ja tyttö oli enemmän kun sekaisin onnesta. Ihan uusi kokemus toiselle, muttei varmasti viimeinen kerta Linnanmäellä, heh!
Luonto on nyt mahtavan vihreä ja kamera tykkää tästä hurjasta valon määrästä, joka iltaisinkin ilahduttaa vuorokauden viimeisille tunneille saakka.
Ensin odotettiin kirsikankukkia, jotka viimein puhkesivat loistoonsa vähän myöhässä, mutta aina yhtä kauniina. Tänä vuonna en niitä ennättänyt varsinaisesti ikuistamaan, mutta omenapuiden katveeseen rynnättiin kuvissa esiintyvän Annan kanssa. Annan perhettä on tullut kuvattua monet kerrat ja aina ollaan saatu kivat kuvat aikaiseksi.
Tällä kertaa jo isoksi pojaksi kasvanut hattupäinen hurmuri oli meillä matkassa mukana ja näin pääsi hänkin tulevan pikkusisaruksen masukuvaan mukaan. Masukuvaukset on edelleen yksiä mun lemppareita ♥


Tämä viikko on kaikilla tavoin odotettu sillä juhannus on ehdottomasti vuoden lempijuhlani. Kaunista juhannussäätä saa jännittää joka vuosi, mutta eipä se sade ole ennenkään kesäfiilistä pilannut. Viikonloppua odotellessa!


2 kommenttia:

  1. Niin ihania kuvia <3 Kyllä kesä on kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu <3 Sitä odotettiin ja viimein saatiin :) Ihana, kun vielä pitkälti edessäkin!

      Poista