Seurasaaren visiitillä.Vapaa viikonloppu, kaikki perheenjäsenet kotona ja auringonpaistetta - eipä paljon parempaa voi olla! Vietettiin suuri osa viikonlopusta ulkoilmoissa torikahveillen ja ympäriinsä tallustellen. Sunnuntaina päätettiin poiketa aina yhtä kivaan Seurasaareen ajatuksena syötellä vähän lintuja ja rentoutua metsän keskellä. Seuris on varma nakki, jos haluaa viettää kivaa aikaa käpsytellen ja ihan huomaamatta kaikki murheet väistyy ja olotila rentoutuu. Ympäröivällä vihreydellä on maaginen vaikutus :)Tällä kertaa Erinkin pysyi hereillä ja eläimet tulivat kuin toiveesta tielle vastaan. Ei olla vielä ehditty Korkeasaaren visiitille, joten tämä oli hyvä lohdutusreissu. Ei sillä, että Erin olisi koko Korkeasaaresta vielä vähääkään tietoinen.. 

Olihan se ihan omasta mielestäkin mukavaa syötellä lintuja kädestä pitäen - tai ainakin niitä pienempiä. Siemenapajille kun olisi tullut kaikki pulut ja lokitkin, mutta jossain se raja meni sentään. Pähkinöitä meillä ei ollut tällä kertaa matkassa, mutta joku kävi nekin herkkuvarastot oraville täyttämässä. 

Keskeltä saarta löydettiin hiljainen kesäkahvila, josta sai mehevää lohipiirakkaa, erilaisia kakkuja ja muita herkkuja kahvin oheen. Tulipa muuten viikonloppuna ostettua ekat herneet torilta ja vähän aikaa sitten korkattiin Helsingin jäätelötehtaan ekat jädet. Ne on niitä varmoja kesän merkkejä ♥
Erin osallistui lintujen syöttämiseen pikkukivillä, mutta ei käynyt tällä kertaa kovin hyvä flaksi.

Neidin puuhia on kokoajan hauskempi seurata eikä malteta odottaa, että saadaan kunnolla selvää tarinoista. Niitä kun meinaan riittää, mutta puolet jää vielä pimentoon..

Seurasaaren lisäksi poikettiin myös Kaivarin Puppy paradessa, mutta ilmeisesti eläinkiintiö oli jo täynnä sillä enemmän kiinnosti leikkipuiston keinut ja liukumäet.

Tällä viikolla alkaa jo kesäkuu! En tiedä mihin toukokuu hävisi ja taisin sanoa näin jo huhtikuun kohdalla, mutta se on varmaa, että kesä ja lomat on täällä yhdessä hujauksessa!

Kaunista viikkoa!4 kommenttia:

 1. Seurasaari on todella kiva paikka. Pitäisikin itsekkin käydä siellä taas pitkästä aikaa. Upeita tunnelmakuviasi oli ihana katsella. Aurinkoista kesää koko teidän ihanalle perheelle <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja siellä on kiva poiketa se pari kertaa vuodessa vähintään :) Seuraavaksi olis kyllä kiva poiketa johonkin ihan uudelle saarelle ;)
   Kiitos taas Katinka <3 Aurinkoista alkukesää!

   Poista
 2. Ihania kuvia ♥ Teillä on kyllä ollut kiva retki! Pitää itsekin käydä tuolla Seurasaaressa taas pian. Ja se on kyllä hurjaa, miten lapset kasvaa - sinunkin tyttösi oli minusta ihan juuri pieni vauva!

  Odotas vaan sitä, kun puhetta/tarinoita alkaa tulla kunnolla... ;) Meillä on täällä erittäin puheliaat 3- ja 4-vuotiaat (molemmilla jännää kyllä ihan omanlaisiaan juttuja), ja ollaan ihan helisemässä varsinkin kuopuksen kyselyiän kanssa :D Ihmisten ilmoilla liikkuminen on varsinkin aika mielenkiintoista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Seuris on kyllä helppo paikka mennä ja kiva noiden oravien ja lintujen takia :)

   Sanos muuta! Aamulla katselin, että no juu on tullut vähän pituutta tytölle, kun mietin millanen pikkupaketti oli ihan vähän aikaa sitten.
   Hahah, uskon, että kyselykausi on aika mielenkiintoinen :D ja varmasti kanssakuulijat halua kans tietää, mitä vastaat kinkkisiin kysymyksiin :D Että näitä kaikkia odotellessa. Aurinkoista kesän alkua <3

   Poista