Kesäinen Fiskars ja kuulumisia.

Ihanaa, kun kesäiset ilmat on löytäneet tänne kylmään Suomeen viimein! Perjantaina, kun astuin ulos autosta Fiskarsissa, luulin saapuneeni vähintään Etelä-Eurooppaan sillä niin lämmin ilma pöllähti siellä vastaan. Aamulla olin napannut tavalliseen tapaan ohuen villakangastakin matkaan sillä täällä merenrannan lähellä asustellessa tuulee aina ja vilukissa kun olen, niin takki oli vielä ihan sopivan paksuinen. Fiskarsin reissun jälkeen sain heittää sen odottamaan ensi syksyn kylmiä kelejä..Kesäfiiliksellä siis alkoi perjantai joka kerta yhtä ihanassa Fiskarsissa. Muutama vuosi oli vierähtänyt edellisestä reissusta, joten oli taas tosi mukavaa piipahtaa ainutlaatuisella alueella. Tällä kertaa lähdettiin matkaan koulun kevätretki ajatuksella kamerat olalla keikkuen ja vietettiin rento muutamatuntinen kävellessä ja hyvin syöden. Puissa oli jo pieniä lehdenalkuja, ruoho vihersi ja joka puolella oli superkaunista. Pari viikkoa ja siellä on varmasti vielä tuplasti nätimpää, kun kesä alkaa kunnolla näkyä :)Fiskarsin reissun jälkeen mies lähti käymään pohjoisessa, Vilma meni hoitolomalle siskolleni ja me jäätiin tytön kanssa kahden kotiin. Viikonloppuna oli ihan mahtava heppatapahtuma Kaivopuistossa, jossa vietettiin tytön kanssa molempina päivinä reilusti aikaa. Muutenkin koko viikonloppu meni aikalailla ulkosalla mikä on nyt lämpimien kelien ansioista niin paljon helpompaa ja kivempaa. Tyttö ei vielä sen kummempia ohjelmanumeroita kaipaa - riittää, että pääsee kerran päivässä leikkipuistoon keinumaan ja muuten kuljeskeltiin kaupungilla ympäriinsä aina välillä kotona poiketen.

On ollut hauskaa huomata, miten meissä on samoja piirteitä sillä itse en jaksa kovin kauan paikallani aikaa viettää ja on aina kiva lähteä jonnekin käymään, vaikka ei mitään tarkkoja suunnitelmia olisikaan. Tyttö ei ole esimerkiksi juurikaan kiinnostunut hiekkalaatikkopuuhista, vaan kulkee mielummin tutkimassa lähiympäristöä muurahaisineen ja kivenmurikoineen. Itsellenikin on ollut aina mieluisampaa seikkailla ja nähdä uusia juttuja.
Valitettavasti tyttö ei tykkää olla autossa, joten se kyllä rajoittaa aika paljon reissaamista, mutta on tässä lähelläkin onneksi kivoja puistoja.

Koulun puolesta eletään viimeisiä hetkiä tämän lukukauden osalta. Pari tehtävää on vielä tekemättä, mutta patterit alkaa olla jo sen verran lopussa, että ei millään meinaa saada itseään enää niskasta kiinni. Ensi viikolla on viimeiset näytöt ja sitten kesäkuun koittaessa voi heittää itsensä lomalle. Sitä on kyllä odotettu, vaikka koulussa miten kivaa olisikin :)

On tää toukokuu niin parasta aikaa, kun koko kesä on vielä edessä, ulkona on jo niin kaunista ja lämmintä. Aurinkoista viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hei, onpa hauska sattuma, kun itsekin olin juuri perjantaina Fiskarsissa (ja kuvia myös tulossa blogiin kohtapuoliin)!!! :) Käväisin muutamassa putiikissa ja yhden myyjä ihmettelikin, että kylläpäs on ollut paljon porukkaa kameroineen liikkeellä tänään :D Se on kyllä niin viehättävä paikka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, eikä :D Varmasti kamerat herätti huomiota, kun meidänkin isolla porukalla oli varmasti jokaisella järkkäri mukana ja kahvilassa vieraillessa ei suinkaan ostettu kahvia vaan mitäpä muuta kuin kuvasimme siellä hyvän tovin ihania huonekaluja ja kukkasia :D Hauskaa, että ollaan oltu samoilla kulmilla samana päivänä! Käyn heti lukemassa sun postauksen, kun se ilmestyy <3

      Poista