Lomahommia.


Täällä on ollut muutama päivä hiljaista sillä olen vietellyt talvilomaa. Pelkän rentoilun sijaan päätin, jo hyvän aikaa sitten, että lomalla tulee olemaan tasan yksi teema ja sen nimi on nettisivut. Kuinka monta vuotta olenkaan haaveillut omista nettisivuista? No aivan tarpeeksi monta!
Itse asiassa aloitin sivujen tekemisen jo vuosi sitten domainin ostolla ja yritin räpeltää silloin jotain kasaan, mutta homma vaikutti niin vaikealta ja toisaalta ihan mahdottomaltakin pienen vauvan kanssa kotosalla ollessa. Vuosipäivän kunniaksi oli jo korkea aika jatkaa räpellyksiä.

Kaikki on pitänyt selvittää alusta lähtien, mutta koodaamaan en sentään viikossa opetellut. Ehkä senkin aika vielä joskus tulee! Nyt kuuden päivän koneella istumisen, lukuisten matcha lattejen ja ahaa-elämysten jälkeen ollaan tilanteessa, että suurin työ on tehty, joten toivottavasti ensi viikolla jo pääsen avaamaan sivut. Olen niin innoissani, että sain ne viimein aikaiseksi! :)

Talviloma meni tällä kertaa siis sisällä istuessa. Ilmeisesti ulkona on ollut hienoja kelejä. Aurinko taitaa paistaa tälläkin hetkellä - ihan kevätfiilis jo 5 kommenttia:

 1. Ihanaa että sait aikaa tehdä sivut valmiiksi. Minä ainakin odotan jo innolla niiden avaamista =). Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva! Sivut on melkein valmiit, mutta domainin kanssa edelleen ongelmia, joten joutuu hetken oottelemaan :) Kyllä se siitä - ei parane hoppuilla :D

   Poista
 2. Jee, hyvä Kirsi!! Odotan innolla sivujen avautumista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 <3 Vielä ovat vaiheessa ja odotan domainin siirtoa ja avautumista, mutta hei suurin työ tehty, vohou!

   Poista
 3. Aivan ihanaa, odotan kovasti <3
  Haluaisitko kertoa millä ohjelmalla teit sivut ja mitä voit suositella? Itse pähkäilen täällä samojen asioiden kanssa sillä olisi tarkoitus tehdä omat sivut mutta en ymmärrä asiasta mitään ja tarjontaa tuntuu olevan niin että vaikea päättää mistä ottaa mitäkin. Onnea sivujen johdosta <3 Uskon että ne ovat täydelliset :)

  VastaaPoista