Cam Cam Copenhagen.


Rakastan pastelleja ja pehmeitä sävyjä lastenvaatteissa sekä käyttötavaroissa. Raskaana ollessani etsin Suomesta (välillä vähän turhautuneenakin) kauniita hoitotarvikkeita ja suloisia vaatteita pikkuiselle, mutta törmäsin usein vain räikeisiin väreihin ja suljin selaimen nopeasti. Vauvan saatuani, siinä syötellessä, oli aikaa uppotua Instagramiin ja bongasin sieltä monta ihanaa tiliä, joista yksi oli suloinen Cam Cam Copenhagen. Ihastuin neutraaleihin, puuterisiin sävyihin ja toivoin, että olisin törmännyt niihin vähän aiemmin sillä moni asia olisi ratkennut samalla kertaa.

Mikäli oma makusi on samanmoinen, kannattaa ehdottomasti kurkata heidän nettisivuilleen!
Jos nyt olisin raskaana, ostaisin tuolta samantien ainakin hoitoalustan, mobilen, laukun ja lakanat ♥
Tällä hetkellä haaveilen suloisesta lakanasetistä Erinin nukensänkyyn - sen voin sentään vielä toteuttaa, kun muutoin nuo vauva-ajan tarvikkeet eivät enää meille ole tarpeellisia.

Tanskassa osataan niin hyvin nämä sisustus- ja kuosijutut, kuten sata muutakin asiaa, että sinne on kyllä pakko päästä taas jossain vaiheessa ihastelemaan. Edellisestä Köpiksen reissusta on jo ihan liian monta vuotta! Ehkä ensi vuoden matkahaaveilu voisi kohdistua siihen suuntaan.. Luultavasti niillä hiekkarannoilla tykkäisi Erinkin juoksennella uikkareissaan :)

Suomessa Cam Cam Copenhagenia myy ainakin Bebes. 

2 kommenttia:

 1. Pitääkin kurkata heidän valikoima <3

  Kysymys äiti-ihmiselle ;) Olen löytänyt monta kaunista mobilea ilman mitään musiikkia, mutta eikö juuri joku kaunis sointu ole mobilen juju? Siis juurikin pinnasänkyyn asennettuna? T. tietämätön ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo <3 <3 Sit, jos käy reissussa, niin on kiva kun pääsee oikeestikin näkemään. Oslossa näitä katselin, mutta eipä ollut enää tarvetta :)

   Haha, toi on muuten totta! Mutta en olekaan ajatellut aiemmin, ennen kun nyt kun kysyt. Tosiaan kai niitä mobileja on kahta lajia; musiikilla ja ilman. Itse en niin niistä musamobileista jotenkin välitä ja olisin hankkinut ton söpön sateenkaaren vähän niinkun koristeeksi, vaikka ihan seinälle! :)

   Poista