Aleshoppailuja.


Välipäivien alet ovat pyörineet jo hyvän aikaa ja kivoja täsmäiskuja on tullut tehtyä itsekin. Monet suosikit on nyt alessa, joten mikäpä sen mukavampi on shoppailla, kuin alennetuin hinnoin! Tässä muutamia omia suosikkeja pienen alekierroksen jälkeen :)

1. Lukemista! Sitä tarvii aina, joten klik nettikirjakauppaan tai lehtitilausta tekemään, jotta ensi vuoden puolelle riittää luettavaa. Jos esimerkiksi Virpi Mikkosen Joulukirjajäi saamatta, niin nyt sen voi napata itselleen alennuksesta. Myös Elle-lehti kotiinkannettuna vain reilulla parillakympillä puoleksi vuodeksi.

2. Kauniit kyntteliköt kruunaa sisustuksen talviaikaan. Messinki on aina ajaton ja kaunis!

3. Suloinen pingviinitoppismeiltä jo löytyykin. Sitä on käytetty ahkerasti talvella. Nyt alessa vielä pari kappaletta jäljellä! Myös Livlyltälöytyy suloisia juttuja alesta, kuin myös lämpöistä Hust & Clairelta.

4. Sängynpääty on juttu, mistä olen haaveillut jo niin monta vuotta, etten osaa edes laskea. Nyt viimein se on matkalla kotiin enkä voisi olla tyytyväisempi löytööni. Ihanat sängynpäädyt nyt alennuksessa täällä. Samassa voi klikata ostoskoriin myös marmorisensohvapöydän mikäli sellainen uupuu olkkarista :)

5. Puhdistamolla on nyt ihanat alet käynnissä. Heidän tuotteitaan käytän joka päivä, joten selvää säästöä tiedossa. Kookosvettä tilaan seuraavaksi kaapin täyteen sillä minun lisäkseni sitä rakastaa myös Erin. Tämän parempaa kookosvettä ei löydy muualta!

6. Raakasuklaa kuuluu myös suuriin herkkuihini ja teen sitä lähes joka viikko varsinkin talvella. Superlemonilta saa tilattua kätevästi kotiin kaikki tarpeelliset superfoodit edullisesti.

7. Mikäli tuntuu siltä, että joulun jälkeen on syytä karistaa pari kiloa tai kiinteyttää kroppaa, niin mikäpä sen parempi tapa, kuin lähteä lenkille. Suosikkini Niket ovat nyt alessa ja herkullisia värejä riittää. Varsinkin persikoista tulee mieleen kevät!


* Postaus sisältää mainoslinkkejä
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti