Viikko kuvina.Marraskuussa ei varsinaisesti kylvetä valossa, joten ellei ole päiväsaikaan vapaalla (tai omista muita valontuottamisvälineitä), niin kuvasaldo jää valitettavan vähäiseksi. Onneksi puhelin seuraa sinne minne minäkin ja näin ollen jotain tulee sentään taltioitua sen avulla talteen. Menneeltä viikolta mieleen jäi ainakin lumimyräkkä!

1. Marraskuun alun kunniaksi mies ripusti joulutähdet ikkunoihin. Vaikkei tähdet ole päivällä edes päällä, tulee niitä katsellessa aina iloiseksi. 

2. Kävelen monen monta kertaa viikossa Maison Helsingin ohi ja aina jaksan ihastella ikkunassa pursuavaa kukkamerta. Pari kertaa olen vieraillut puodissa sisällä ja mukaan lähti silkkikukkien lisäksi ihana tarjotin - just sellainen, mitä olin etsinyt pitkään! 

3. Pallovalot oli muutama vuosi sitten kova juttu blogeissa. Samaiset pallot löytyvät tänäkin vuonna ikkunan vierustalta. Tosin nyt niitä kiskomassa on pikkuinen utelias neiti :)

4. Tänä vuonna syksy oli lyhyt ja ilmeisesti talvesta on tulossa pitkä. Kunnon lumimyräkkä muutti maiseman kertaheitolla valkoiseksi. Nappasin kuvan koulun ikkunasta, kun valmistelin itseäni henkisesti auton rattiin. Eka kerta kuskina talvella - liukasta on ollut, mutta toistaiseksi pelti on pysynyt lommoitta. Fingers crossed!

1. Lumisen maiseman kruunasi maailman kaunein aamuaurinko. Harmitti niin paljon, ettei voinut pysähtyä auton kanssa ja piti istua pimeässä luokassa, kun olisin halunnut vain kuvailla ulkona ja ihastella kaunista säätä. Marraskuussa ei ole liikaa aurinkokelejä.

2. - 3. Kävin Sugar Helsingillä kivassa blogi-iltamassa, josta on tulossa pian oma postauksensa. Pääsin tutustumaan tarkemmin FLOW kosmetiikan tuotteisiin.

4. Aurinko, aurinko, aurinko. Tarviiko sanoa enempää. 


1.-2 Toinen isänpäivä meidän pienessä perheessä. Ajeltiin vaarin luo moikkaamaan ja kahviteltiin itsemme sellaiseen sokerihumalaan, ettei kellään ollut nälkä ennen iltaa. Meillähän meni tuo leipomispuoli silleensä oikeinpäin, että mies leipoi ja minä koristelin. Tää luultavasti muistetaan toukokuun toinen sunnuntai! ps. neiti oppi sanomaan "nam nam". Ei kuitenkaan kakkupalan jälkeen vaan ihan peruslounaalla!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia <3 Sain vihdoin meidänkin joulutähden paikalleen :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 <3 Hihi, niistä kannattaa nauttia jo marraskuun puolella, koska tuntuu, että koko joulu tulee ja menee aina niin nopeasti! :)

      Poista