Loma on ohi, mutta joulu löytyy edestä.

Syysloma on ohi. Miten meni niinkun omasta mielestä?

Alku oli ihan lupaava sillä käytiin heti perjantaina vaarilla parin yön kyläreissulla. Siellä katseltiin perinteisesti lähitilan hevoset (Erin jaksoi seurailla niitä jo tosi pitkään ja pieni varsa näytti meille kaikki temppunsa :)), vaihdettiin talvirenkaat ja höpöteltiin kuulumiset. Mummullekin ehdittiin piipahtaa, mutta sitten kotiin palatessa huomattiin, että Erinillä taitaa olla silmätulehtus. Ei muuta kuin lääkärin kautta ja lääkkeet kourassa kotiin.

Alkuviikosta mummu tuli yöksi meille, jotta pääsin käymään edes vähän jossain sillä loman varalle oli totisesti monta suunnitelmaa. Olin ajatellut mm. nukkua, käydä näyttelyissä ja maalata rauhassa kaikki rästitehtävät koulua varten. Parin kaverinkin kanssa ajattelin pitkästä aikaa törmätä. Lopulta onnistuin käymään yhdessä näyttelyssä - oli sekin sentään jotain :) Valokuvataiteen museossa pyörivä Alec Soth'n - Gathered leaves oli näkemisen arvoinen ja erityisesti tykkäsin tunnin dokkarista, jonka voi siinä näyttelyn ohella katsastaa. Se kannattaa minusta katsoa ensin niin kuvatkin aukeavat ehkä vähän paremmin? Sain taas paljon inspiraatiota matkaan.

Keskiviikkona kävin itse pienessä toimenpiteessä ja torstaina olimme jo kaikki kolme kuumeessa, kurkut kipeänä ja mitä kaikkea. Viime yönä mittailtiin kahdelta kolmesta 39 lämpöasteita, joten saapa nähdä miten tällä viikolla kouluun pääsee. Sellainen loma siis meillä :D Ehkä jouluna on vähän parempi tuuri? Mutta hei, olen ainakin ehtinyt nyt blogia päivitellä enemmän kuin aikoihin, jee!


Vaikkei syksy ole mitenkään lempivuodenaika, niin jotain kivaa siinäkin on. Olen hiljalleen kaivellut kynttilöitä esiin ja mietin missä kaikki talvivalot mahtaakaan olla. Siitä on pari viikkoa, kun näin ensimmäiset jouluvalot yhdellä parvekkeella, huonekuusen kerrostalon ikkunalla ja eilen kuulin joululaulun telkkarista. Facebookissa joku huudahti, että on jo ostanut kaikki joululahjat valmiiksi!
On muuten tasan kaksi kuukautta jouluaattoon - pitäs varmaan ruveta piparinpaistoon itsekin ettei myöhästy kelkasta. Jotenkin tuntuu, että vastahan tässä kesä loppui.. ;)

Kuvien tuotteet saatu blogin kautta. Voisko olla yhtään suloisemman värisiä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti