Valinnan vaikeuksia julistekaupoilla.

Yhteistyössä Desenion kanssa


Mikä tuo viherkasvien ohella parhaiten kotoisuutta kotiin? Sanoisin, että taulut ovat aika kärkisijoilla. Edellisessä kodissa niiden ripustaminen vei lopulta niin kauan, että vietimme miltei koko neljä vuotta ilman taulun taulua. Nykyisessä asunnossa olemme tsempanneet kovasti ja seiniltä löytyy jo useampi taulu ilahduttamasta. Suunta on ollut ylöspäin eikä loppua näy! Paras juttu tauluissa ja julisteissa on se, että niitä pystyy vaihtamaan muutamassa minuutissa ja näin koti saa jälleen uuden ilmeen.

Desenioon  on voinut viime aikoina törmätä siellä sun täällä. Nettiputiikin julisteet saivat myös allekirjoittaneen pään pyörälle sillä valikoimaa totisesti riittää. Selasin lopulta kaikki julisteet läpi (huh!) ja löysin vaikka mitä herkkuja meidän seinälle.Balance-juliste oli ensimmäinen, johon kiinnitin huomioni. Juliste muistuttaa siitä, miten elämää tulisi elää täysillä, mutta tasapainossa. Ehkä sen ohi kulkiessa muistan muutaman siitä löytyvän "elämänohjeen" taas paremmin. Näin tuntuu tuumailevan moni muukin, sillä kyseinen juliste löytyy suosituimpien julisteiden joukosta :)
Luontojulisteet toimivat kivasti tekstitaulujen ohella. Nyt kun ei täällä kaupungissa paljon metsään eksytä, on pala metsää omalla seinällä. Myös Forest-julisteesta löytyy tärkeä viesti "The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart". Julisteen pyöreä kuva tuo kivaa vaihtelua perus suorakaiteelle.

Maailmankartta-julistetta pohdin pitkään. Toisaalta se on niin tavanomainen, toisaalta taas hirmu ajaton. Kun törmäsin tähän vesiväreillä maalattuun tummanharmaaseen versioon, ei tarvinut enää miettiä. Se on tarpeeksi perus olemalla kuitenkin hieman erilainen, verraten mustaan versioon.

Miialta nappasin joskus kivan idean laittaa jokaisen matkustetun maan/kaupungin kohdalle pieni tarra. Voipi olla, että toteutan tämän julisteen kanssa kyseisen idean. Mitä luultavimmin siitä seuraa kauhea hinku päästä varaamaan lisää lentoja..


Tulevaisuudessa Erin saa varmasti oman huoneen, joten katselin julisteita myös sillä silmällä. Pidän pastelleista lasten jutuissa, joten Cloud ja Alphabet tuli klikattua samantien ostoskoriin. Ihana vaihtoehto Pilvi-julisteelle olisi tämä Ice Cream-juliste - miten söpö! Jos pastellit eivät miellytä silmää, niin lasten tauluista löytyy paljon myös mustavalkoisia versioita!


Kollaasin kuvat Desenion herkullisesta Instagramista

Valikoiman lisäksi hyvää Deseniossa on myös edullisuus. Julisteet eivät ole ollenkaan pahan hintaisia ja useampia niistä saa monessa eri koossa. Näin ollen voi helposti suunnitella kollaaseja eri kokoisista tauluista. Apua tauluseinän rakentamiseenkin sieltä saa - klik.


Mitäpä tykkäätte Desenion valikoimasta? Mitkä ovat sinun suosikkejasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti