10 kk minihaastattelu.


Mitä kuuluu?
Hyvää! Olen nukkunut paljon ja syönyt sitäkin enemmän. Olen myös pysynyt terveenä eikä mikään juuri nyt harmita.

Mitä olet viime aikoina puuhaillut?
Koko perhe on ollut viikon verran lomalla, joten on ollut ihan huippua viettää enemmän aikaa myös iskän kanssa. Ollaan käyty joka päivä useammalla vaunulenkillä, keinumassa ja asioilla. Keskiviikkona kävin muiden vauvojen kanssa sosemaalaamassa Sepän puistossa, se oli aika hauskaa! Sitten ollaan vaan otettu rennosti, nukuttu, tutkittu keittiön laatikoita ja välillä vedetty vahingossa Vilmaa hännästä. Ensi viikolla pääsen taas ulkomaille, se on jo toinen kertani Ruotsissa.Mitä uusia taitoja olet oppinut?
Ryömimään tosi lujaa! Saan tarvittaessa kutosvaihteen päälle ja sillä etenen niin nopeasti Vilman vesikipolle, ettei kukaan ehdi kissaa sanoa. Lisäksi osaan taputtaa, heiluttaa ja läpsäistä "high-fivet"! Viikon verran olen myös noussut seisomaan milloin missäkin, varsinkin sohvaa vasten. Siitä lähden joskus kävelemään, kun en muista, etten pääse askelta pidemmälle. Onneksi äiti tai isä ottaa kopin!

Mikä on tällä hetkellä parasta/ hauskinta?
Voisin kylpeä päivät läpeensä, se on niin hauskaa! On ihanaa läpsytellä vettä ympäriinsä ja leikkiä vesileluilla. Itken aina sydäntäsärkevästi, kun minut nostetaan pois vedestä.
Tykkään myös erityisesti sähköjohdoista, kengistä, mattojen alusista ja kaikista jännistä kaapeista sisältöineen. Minua alkaa usein naurattaa, kun olen johtojen kimpussa sillä tiedän, että ne ovat kiellettyjä.Mistä et tykkää?
Siitä, jos pitää lopettaa hauska leikki, koska äiti tai isä sanoo niin. En myöskään tykkää olla paikallani autossa sillä se on niin tylsää.

Miten nukut?
Omassa uudessa pinnasängyssä, jossa on hyvin tilaa. Olisi ihana nukkua äidin ja isän välissä ja toisinaan pääsenkin sinne, jos oikein innostun aamuyöllä huutamaan. Omassa sängyssä olen kuitenkin viihtynyt ihan kivasti ja jokeltelen sieltä herättyäni. Joskus keskellä yötä istuskelen sängyssä ja höpöttelen omiani. Sitten äiti tai isä tulee laittamaan minut takaisin nukkumaan. Heräilen yöllä monta kertaa etsimään tuttia, mutta toisinaan nukun onneksi paremmin.Kenen seurassa viihdyt parhaiten?
Äidin seura kelpaa aina, mutta isän kanssa meillä on niin hauskaa! Isällä on aina pilkettä silmäkulmassa ja pienet hippaleikit mielessä. Siitä syystä villiinnyn välillä hurjasti ja etenen tuhatta ja sataa pitkin kämppää. Isä konttaa perässä ja huutaa, että ottaa minut kiinni. Kiljun ja ryömin niin lujaa, kuin pääsen.

Viihdyn myös muiden seurassa, olen sosiaalinen ja hymyilen paljon kaikille. Yleensä minut saa ottaa syliin kuka tahansa ja vain pari kertaa olen vierastanut, kun olen ollut tosi väsynyt ja joku on tullut naamani eteen höpöttämään. Toisten lasten seurasta pidän myös ja seuraan tarkasti kaikkia tapahtumia ja leikkejä!

Mitä syöt?
Syön vielä pääasiassa soseita, mutta sormiruokailen kaikenlaista siinä välissä. En ole vielä saanut yhtään hammasta, joten mutustan ikenillä sen, mitä pystyn. Parasta ovat leivänmurut, raejuusto ja maissinaksut. Marjat ovat vähän turhan kirpsakoita makuuni, mutta toisinaan syön niitäkin. Aamulla ja illalla saan äidiltä maitoa, se on tietysti kaikista parasta.
9 kommenttia:

 1. Tää oli n i i n i h a n a ja Erin suloinen söpöliini <3

  VastaaPoista
 2. Ihana pieni ihminen. <3

  Tällaisista jutuista tulee niin hyvälle mielelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiva kuulla <3 Meillekin tulee hyvä mieli tuon pikkuisen puuhailuista :))

   Poista
 3. Suloisista suloisin Erin, nauttikaa lomareissusta ja toisistanne :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tytöntyllerö <3

  J

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus! Meillä on 8 kk ikäinen poika ja monet jutut kuulostaa niin tutuilta. Isin kanssa leikitään hippaa täälläkin ja parasta ruokaa ovat maitohetken äidin kanssa aamulla ja illalla.

  VastaaPoista