Elloksen syksy, kukkameri ja kattohuoneisto.

Vaikka ollaan vasta kesän alkumetreillä, niin hetki takaperin pääsin kurkistamaan Elloksen syksyyn hienoissa puitteissa Aallonkodin Finlandia penthousessa. En ole aiemmin päässyt paikalle, joten oli kiva nähdä viimein Aallonkoti sinällään. Kirsikkana kakunpäällä se oli nyt sisustettu upeasti kukka-asetelmin sekä tietysti Elloksen aartein. Matkalla tilaisuuteen tulin kurkanneeksi Instakuvia puhelimestani ja samalla selvisi, että superlahjakas tyylilyyli Laurahan se oli tämän stailauksen takana. Hienoa työtä!


Ei hassummat maisemat kattohuoneiston terassilta, joten ihan mielelläni tämmöisessä kämpässä majailisin enemmänkin. Vinkiksi siispä, jos et tiennyt, niin Aallonkodin asuntoja voi vuokrata juhlatilaksi tai yöpymiseen. Kivaa vaihtelua hotellille ja keskeisellä paikalla juhlia ajatellen vaikka polttareihin!

Tällä kertaa juhlimme Ellosta herkullisella suklaaskumpalla (se on edelleen todella nam nam) sekä värikkäällä ruualla (jonka Sara La Fountain oli pöydille taikonut). Kukin halukas sai myös hemmotella itseään hetken kynsilakkabaarissa, josta löytyi melkoinen valikoima värejä. Nyt viimeistään tajusin, että Ellokseltahan saa nykyään bareMineralsit*, Essiet*, IsaDorat* ja Anastasiat* - noin muutaman kosmetiikkamerkin mainitakseni. Meillä oli kynsilakkabaarissa valittavana Elloksen omia sekä Makiash'n* lakkoja, joissa riittää sävyjä yhdelle jos toiselle päivälle.Kuten olen aiemminkin todennut, löytyy Ellokselta nykyään kaikenmoista kivaa sisustuspuolelta, joten oli mahtavaa päästä näkemään tavaroita ihan livenä. Isoja huonekaluja kun ei kovin mielellään tilaa ja palauttele menemään, jos ei sitten miellytäkään. Muutaman kerran olen nähnyt Elloksen terassikalusteita ja sohvapöytiä, jotka miellyttävät kovasti omaa silmääni. Noita yläkuvassa näkyviä paperikasseja* tilasin juuri lisää sillä käytän niitä kotona muun muassa paperin ja pahvin lajitteluun. Käteviä ja kivannäköisiä :)

Seuraavaksi kotoisella sisustusrintamalla siintää verhojen hankinta. Koska Elloksella on superkiva verhotarjonta* mitä pellavaverhoihin tulee, niin tilasin eilen kolmet verhot kotiin katsottavaksi. Toivottavasti niistä jotkut löytävät lopulta ihan ikkunaan saakka.

Toinen must have hankinta tällä hetkellä olisi musta seinävalaisin olohuoneen sohvan ylle. Tämä* vaihtoehto on pyörinyt mielessäni, joten enköhän sen näytille tilaa. Tässä äitiyslomalla on tullut pyykkirumban keskellä tarkasteltua myös lakana- ja pyyhevarastoja. Ne kaipaavat kipeästi uusimista. Helmalakanan* jo tilasinkin - lisäksi muutama parisängyn pussilakanasetti* olisi kiva uudistaa. Pellavatyttöjä kun ollaan, niin sinällään helppoja valintoja :)

19.6 saakka saa tilauksen kalleimmasta tuotteesta -40% pois koodilla 335474, joten kiva ale tulee kaupan päälle! Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja klik! 

Kiitokset vielä Ellokselle kutsusta - oli todella mukavaa ottaa pieni irtiotto mamalaiffista ja istahtaa hetkeksi nauttimaan näkymästä sekä herkuista! Sitten oli taas kiva palata kotiin omien murupullien luokse :)


* ) mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti