IKEA-kattauskilpailu.

Kaupallinen yhteistyö / IKEA

Parin viime viikon aikana on pitänyt niin kiirettä, että blogiajasta on ollut pakko tinkiä. Vaikka on kurja juttu, ettei vuorokauden tunteihin saa mahdutettua kaikkea, mitä haluaisi tehdä, on kiirus ollut pääasiassa positiivista. On vaan niin paljon juttuja, joille ei voi sanoa "ei", kuten tälle IKEA-kattauskilpailulle, johon sain kunnian osallistua jo toista kertaa! :)

Olin melkoista hangonkeksiä saadessani puhelun, jossa tiedusteltiin olisinko kiinnostunut kattamaan pöydän Espoon IKEAan. Ihan mieletön tilaisuus ja kokemus kaiken kaikkiaan taas kerran tällaiselle amatööristailaajalle ;)

Saimme suunnitella kattausta suht vapain käsin. Muutamia käytännön juttuja piti tietysti ottaa huomioon, mutta pääpiirteittäin sain käyttää Espoon IKEAsta löytyviä kattaus- ja sisustustuotteita, joiden pariin sukelsin innolla. Teemaksi valikoitui (kesän jo kolkutellessa ovella) puutarhajuhlat, jotka sieluni silmin näin jossain ihanassa, vihreässä puutarhassa omenapuiden katveessa. Ihan parasta miettiä näitä kesäjuttuja, kun koko lämmin vuodenaika on edessäpäin.

Kuten matkalla yleensä käy, niin suunnitelmilla on hieman tapana vaihtua. Tälläkin kertaa piti vetää mutkia suoriksi ja viilata lopullista kokonaisuutta, mutta nautin tästä kattausmatkasta kovasti. Ainakin itse haluaisin istua mielikuvani pöytään lämpöisessä kesäillassa, hyvässä seurassa!

Kuvia lopputuloksesta näette hieman myöhemmin niin täällä kuin Instan puolella. En ole toistaiseksi tietoinen ketä muita bloggaajia on pyydetty kattaushommiin, mutta linkkaan heidän postaukset ensi kerralla mukaan, jotta näette kaikki (varmasti upeat) kattaukset.

Samoin kuin viime kerralla, on ideana, että IKEAn omat sisustussuunnittelijat tekevät kaksi kattausta näiden bloggaajien tekemien kattausten viereen ja IKEAn asiakkaat saavat äänestää mieleistänsä pöytää. Kattauskilpailu alkaa huomenna 5.5 ja jatkuu aina toukokuun loppuun saakka. Käy ihmeessä kurkkaamassa oman lähimmän IKEAsi kesäiset kattaukset! :)


2 kommenttia:

 1. Mukana ollaan o/ Ihana haaste, jota oli todella mielenkiintoista suunnitella ja hienoa päästä toteuttamaan. Innolla odottelen teidän muidenkin kattausten näkemistä. Ne ovat varmasti upeita!

  Mukana ainakin myös nämä blogit:

  http://www.casablanco.fi/2016/05/ikea-kattauskilpailu.html
  http://emiliakarenina.blogspot.fi/2016/05/poyta-ja-kuusi-tuolia-ikea.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva että laitoit kommentin! :) Kattaushommat on aina tosi kivoja. Katselin, että sinäkin mielummin katat, kun teet niitä ruokia.. vähän sama täällä :D
   Jään oottelemaan lisää kattauskuvia!

   Poista