Herkkuhetki.

Kaupallinen yhteistyö / Almondy


Herkkuhiiri täällä moi! Näin voin itseäni nykyään nimittää ihan suitsait sen kummemmin miettimättä. On tullut nimittäin viime aikoina sen verran herkuteltua, että ei ole jäänyt huomaamatta itseltänikään! Erinin syntymän jälkeen herkkuhimo iski eikä loppua näy. Synnytyksestä selvittyäni paino laski muutaman kilon miinukselle lähtötilanteesta ja pieni vauva piti huolen siitä, että viimeisetkin löllyrät hävisivät keskivartalolta. On sitten voinut herkutella hyvällä omallatunnolla..


Toisaalta sukulaiset ovat käyneet kevään aikana meillä niin useasti, että pakkaseen on hankittu sen vuoksi kahvileipää jos toista. Äiti on sitä ikäluokkaa, että eihän kahvia voi kertakaikkiaan edes nauttia ilman kakkua tai pullaa, joten olemme miehen kanssa leiponeet kaikkea rahkapullista mokkapaloihin.

Pakastekakut ovat olleet itselleni aika vieras juttu enkä ole niihin kiinnittänyt huomiota sen kummemmin. Almondyn yhteistyön johdosta pääsin maistamaan suklaista uutuutta (Creamy Chocolate Cake) ja tympeä ajatus pakastekakuista kirkastui kummasti - kakku on nimittäin tosi herkullinen ja mehevä.
Oikeastaan tajusin vasta nyt, miten nerokas juttu on pitää paria kakkua pakkasessa vieraita varten. Varsinkaan pienen ihmistaimen kanssa ei aina ehdi (tai jaksa) heilua vispilä kädessä keittiössä, mutta haluaa kuitenkin hemmotella vieraita jollain hyvällä.. ja itseäänkin vauvan päiväunien aikaan jotain ihanaa lehteä lukiessa ;) Ollaan kyllä kaikki äidit nämä pienet herkkuhetket ansaittu!Uusi mantelilla maustettu suklaakakku on gluteeniton, kuten kaikki muutkin Almondyn pakastekakut. Paras juttu omalta kannaltani on kuitenkin se, että kakku on myös laktoositon!
Olin hassusti ajatellut, että pakasteherkut sulavat ainakin puoli päivää, mutta tämä kakku on siitä erinomainen, että se on syömiskunnossa jo reilussa puolessa tunnissa tai jos siitä leikkaa palan valmiiksi, pääsee sitä nautiskelemaan parissakymmenessä minuutissa. Astiat pöytään, kahvit tippumaan ja muutaman kuulumisen vaihdon jälkeen voikin jo laittaa kakkua ääntä kohti :) Kantsii kokeilla - meidän äiti kyselee nykyään tämän kakun perään..Herkuttelemisiin!2 kommenttia:

  1. Hain juuri kaks Almondy-kakkua pakastimeen, kun oli -15% :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! Jos ne muutkin olisi laktoosittomia, niin saattais olla, että joutuisi maistamaan :)

      Poista