Ensimmäinen äitienpäivä.


Eilen oli allekirjoittaneella ensimmäinen oma äitienpäivä ja uskallan sanoa, että muistan sen pitkään! Äitienpäivä on ollut tähän asti "vain" oman äidin ja nyt jo edesmenneen mummun muistamista. Melkein joka vuosi ollaan ajettu äidille kahville tai muuten järjestetty jotain pientä ohjelmaa. Tänä vuonna suurin toiveeni oli se, että saadaan olla kotikaupungissa ja viettää laatuaikaa oman perheen kesken. Ensimmäinen äitienpäivä on vaan kerran elämässä ja ensi vuonna voin harkita taas reissua Hämeeseen ;)

Äitienpäiväaamuna heräsin makuuhuoneesta yksin ja lähdin kohti kylppäriä. Mies seisoi keittiön ovella ja kielsi ehdottomasti tulemasta sinne. Kylppäristä tultuani minut passitettiin takaisin sänkyyn ja oli niin liikuttavaa, kun Erin kantoi ilmapalloa ja mies tarjotinta :´) Sain nauttia pienen herkkuaamiaisen sängyssä kuohuvan kera ihan parhaassa seurassa.Lahjojen lisäksi sain valita lempikukkiani kukkakaupasta ja toivoin, että menisimme Uudenmaankadun Inbloomiin. Olen kuullut kaupasta hyvää ja siellä olikin aivan ihana palvelu. Lempikukkia oli sen verran montaa sorttia, etten heti osannut päättää, mitä tahtoisin. Koska mies oli ollut aikeissa hankkia pioneja, päädyin lopulta pioniin ja eukalyptukseen. Molemmat ovat niin kauniita! Kolmannen kukan nimeä en enää muista, kaunis oli sekin.


Kauppias teki valitsemistani kukista ihanan kimpun ja pakettikin oli niin mun makuun, että tästä eteenpäin ei tarvitse miettiä mistä hankitaan juhlakukat :)Kukkaostosten jälkeen alkoi jo vatsassa kurnia, joten suunnattiin Fazerille kahville. Ilma oli täydellisen aurinkoinen - kuin tilattu kaikille äideille! Nautittiin herkkuja ulkopöydässä ja ihmisvilinästä Espan penkillä. Käveltiin rantaviivaa ja ihasteltiin Tähtiksen kirsikkapuuta.


Lounaan ja Erinin päiväunien jälkeen päätettiin katsastaa kirsikkapuusta innostuneena Roihuvuoren kirsikkapuisto. Ei olla käyty siellä ennen, joten nyt oli jo korkea aika. Joka kevät olen nähnyt ihania kukkakuvia puistosta, mutta niin vain ei ole tullut itse mentyä.Puistossa saatiin viimein otettua muutama äiti&tytär-kuva, joita niin harvoin tallentuu kameraan. Kirsikkapuut toimivat täydellisenä taustana kuville  ja puisto olikin täpötentäynnä kuvaajia ja piknikväkeä. Pikku-Erinkin jaksoi hyvin tsempata, vaikka kuvaaminen oli vähän väsyttävää puuhaa! :)

Olen niin iloinen, että ollaan saatu vuoteen kolme juhlapäivää lisää. Äitienpäivä, isänpäivä ja Erinin synttärit on vieläpä sen verran kaukana toisistaan, että koko vuosi on sopivasti täynnä juhlaa. Vaikka vauva-arki on parasta, niin kyllä tällaiset juhlapäivät jää mieleen kauniina muistoina.


Kiitos ihanimmasta päivästä J ja E ♥
8 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia <3. Äitienpäivä on ehdottomasti minun paras päivä koko vuodesta. Ihanaa olla hemmoteltavana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihan samoilla linjoilla ollaan täälläkin. Ihana päivä ja auringonpaiste vaan lisäsi päivän iloisuutta :)

   Poista
 2. Voi miten ihana äitienpäivä sinulla oli. Voin uskoa miten kovasti olet nauttinut siitä! Kauniita äiti-tytär kuvia <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin <3 <3 Kiitos ihana! Ihan tavallisetkin päivät on mukavia perheen kesken, kun ei tarvitse jaksaa yksin koko päivää, jos sattuu itkupotkuraivarit kohdalle ;) Lisäplussaa lahjoista ja herkuista <3

   Poista
 3. Voi miten hellyyttäviä äititytär-kuvia :) Hempeät puunkukkaset vain alleviivaavat tunnelmaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jossu <3 <3 Ihana, että saatiin muutama kuva, vaikka olenkin vähän vaativa noissa kuva-asioissa :D :D

   Poista
 4. Ihania kuvia! Erin katsoo sua niin ihailevasti tuossa ekassa yhteiskuvassanne. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 <3 Kiitos! Kyllä se on niin suloinen, kun tutkailee ja katselee. Parasta on, kun saa oman lapsen nauramaan <3

   Poista