Alkuvuoden loppunut kosmetiikka.

Blogeissa näkyy usein näitä Loppunut kosmetiikka - postauksia ja ajattelin, että tänä vuonna voisin itsekin esitellä käyttämääni kosmetiikkaa enemmän tällä tyylillä. Tuntuu nimittäin siltä, että kosmetiikkapurkkien yksittäiseen esittelyyn on toisinaan liian korkea kynnys. Tuotteen pitäisi olla ihan huippuhyvä, että se saisi itselleen vallan oman, kokonaisen postauksen. Silloin moni ok tuote jää kokonaan mainitsematta. Tykkään itse lukea arvosteluja myös niistä tuotteista, joista kirjoittaja ei ole ihmeemmin pitänyt.

Itse käytän monen naisen tavoin (ja kai miehenkin?) aika paljon kosmetiikkaa. Sen huomaa siitä, kun on lähdössä viikonloppumatkalle ja latoo tarvitsemiaan purkkeja meikkilaukkuun. Jo yhdeksi yöksi tuntuu kasaantuvan melkoinen läjä purkkeja! Kaikesta huolimatta olen suht säästeliäs kosmetiikan käyttäjä sillä kovin montaa purkkia ei käytössäni kuukaudessa pääse loppumaan. Niinpä ajattelin tehdä näitä postauksia vähän harvemmin eli parin kuukauden välein.

Ensimmäisessä osassa esittelen neljä tuotetta. Loppuneita tuotteita taisi olla jokunen enemmän, mutta tulin heittäneeksi pakkaukset roskiin. Josko sitten seuraavaan postaukseen saadaan muutama enemmän :)

Philosophyn no reason to hide - seerumin * sain muutaman muun sarjan tuotteen kanssa testiin viime vuoden puolella. Sarjan tuotteita on mainostettu paljon ja odotukset olivat korkealla.

Oma ihoni on pintakuiva ja kaipaa syväkosteutusta, joten seerumeilta kaipaan apua pääasiassa nimenomaan kosteutuksen suhteen.
No reason to hide - seerumi on pakattu kätevään pumppupulloon. Se on käytössä hygieeninen ja toimiva - tuotetta tulee yhdellä pumppauksella tarvittava määrä.
Valkoinen, kermainen seerumi oli ihanan tuntuista ja imeytyi nopeasti. Se myös teki ihosta mattapintaisen, mikä on huippujuttu meikin alla. Seerumin luvataan kirkastavan ihoa, häivyttävän pigmenttiläiskiä, punaisuutta ja laajentuneita ihohuokosia. Se kieltämättä sai ihon näyttämään paremmalta mattaisen lopputuloksen johdosta, mutta valitettavasti omia, suurentuneita ihohuokosiani ei kyllä taida enää mikään tuote pelastaa..
Kosteutuksen suhteen seerumi ei toiminut ihan niin hyvin, kuin muut viime aikoina kokeilemani seerumit, joten se ei siinä mielessä kivunnut seerumien kärkisijoille. Suosittelen tätä normaali-ihoiselle (vähemmän kuivalle tyypille) kesäajan seerumiksi :)

Kevin Murphyn Hydrate Me Wash - shampoo * on ensimmäinen Kevin Murphylta, mitä olen kokeillut. Pienestä testipakkauksesta huolimatta ehdin ihastua shampooseen kovin. Huomasin eron hiuksissani heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Shampoo antoi hiuksille rakennetta ja ne tuntuivat paksummilta ja vahvemmilta. Talvella kosteutus on ihan ykkösjuttu shampoissa tai muuten saan jatkuvasti kerätä hiuksiani leijailemasta yläilmoissa. Sähköinen tukka on jotain, mikä saa hermostumaan hetkessä, joten siinä mielessä tämä shampoo menee suosikkilistalleni.


Seuraavan tuotteen kohdalla totean, miten ihanaa, että Urban Decay löytyy nykyään myös Suomesta! Ennen tilasin merkin tuotteita postimyynnin kautta, mutta nyt ne voi kätevästi hakea suoraan Sokokselta, jee!

Subversion Lash Primeriä olen kuluttanut useita putkiloita ja tulen ostaneeksi sitä aina lisää edellisen tuubin loputtua. Ripseni kun ovat pitkät, mutta kovin hentoiset, tarvitsevat ne primerin tuomaa pulleutta näyttääkseen joltain. Olen vuosien saatossa kokeillut useita ripsiprimereitä, mutta palannut aina takaisin tähän tuotteeseen. Valkoinen primer saattaa toisinaan jäädä klönteiksi ripsiin suuren harjan vuoksi, joka on vähän kurjaa, mutta lopputulos on joka tapauksessa paljon parempi tämän kanssa, kuin ilman. Tykkään!

Caudalie * oli vielä viime kesänä itselleni ihan tuntematon merkki. Sain blogin kautta testiin merkin muutamia matkakokoisia tuotteita ja olen tykännyt niistä kaikista tähän mennessä kokeilemistani. Creme gourmande mains et ongles - käsivoiteen tuoksu saattaa jakaa mielipiteitä, mutta käytin sitä yöaikaan, jolloin tuoksulla ei ole periaatteessa mitään väliä. Voide kosteutti kädet hyvin ja imeytyi mukavasti. Tämä voitti kirkkaasti monet muut käsivoiteet ja voisin ehdottomasti ostaa tätä pidempään käyttöön.

Sellaisia olivat tällä kertaa tammi-helmikuussa loppuneet tuotteet :)

*) kyseiset tuotteet saatu blogin kautta testiin 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti