Arvonta ystävänpäivän kunniaksi!


Puolisen vuotta kuvauslomalla meni nopeasti, siitä on pieni neiti pitänyt huolen :) Nyt on kuitenkin hiljalleen aika palata takaisin hommiin (jee!) ja ajattelin käynnistää kuvauskevään pienellä arvonnalla, joka käydään kuvaussivustollani Facebookin puolella!
Lyhyesti kerrottuna arvon kuvauksen joko pariskunnalle tai sinkulle ja arvontaan voit osallistua kertomalla kenelle haluaisit kuvauksen antaa. Käy ihmeessä kurkkaamassa ja osallistumassa mikäli mielessäsi on sopiva ystävä, joka saattaisi ilahtua palkinnosta - KLIK :)

ps. Kuvausasioissa minut saa parhaiten kiinni sähköpostilla khiekkarinnephoto@gmail.com 
Jatkan edelleen aikuisten potrettien & vastasyntyneiden parissa :)

Ihanaa huomista ystävänpäivää kaikille!!
6 kommenttia:

 1. Oooh ihana arvonta! Se olisi muuten aivan täydellinen meille, sillä meistä otetaan niin harvoin kuvia yhdessä :) Kurkkaapa blogiin, siellä on vinkkin hameesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, se olisi sitten just teille tehty! :) Mielelläni noin upeeta paria kuvaisin <3 Ja kiitos, minäpäs kipaisen sinun blogin puolelle.

   Poista
 2. Meistä ei taida löytyä kivaa yhteiskuvaa läivuosilta, antaisin siis kortin miehelleni, ja kuvasta lähettäisin kopiot papalle (98v) ja omille vanhemmilleni :) <3 Ihana arvonta!

  VastaaPoista
 3. Ystävänpäivä ja arvonta on jo mennyt, mutta olen nyt kuitenkin eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, että löysit tänne! <3 Lähdenkin katsomaan Aurinkokujan puolelle :)

   Poista