eleven.fi & Alennuskoodi.

Yhteistyössä / eleven.fi


En liiemmin tehnyt uudenvuoden lupauksia, mutta mammaloman aikana haluaisin, lapsenhoidon ohella tietysti, panostaa muutamaan juttuun. Yksi mieleeni putkahtanut kehityskohde on meikkaaminen, johon lopullisen kipinän taisin saada Miian blogista. Miia kertoi joku aika sitten opettelevansa näin aikuisiällä paremmaksi meikkaajaksi ja siitä se ajatus sitten lähti itsellänikin. Saattaa kuulostaa hullunkuriselta, että 33-vuotias haluaisi oppia meikkaamaan paremmin sillä yleensä meikkijuttuja opetellaan siellä yläasteiän nurkilla, mutta tarkemmin ajateltuna eikai meikkaaminen sentään ikää katso :)

Päälimmäisenä mielessäni on tulla paremmaksi silmämeikin tekijäksi. Hienosti häivytetyt luomivärit tuovat ilmettä koko nassuun ja suurentavat silmiä. Itselläni on aika raskaat luomet ja kulmakuu kovin alhaalla, mikä vähän pienentää silmää, mutta pitkät ripset minulla kyllä on noin niinkuin positiivisena puolena.
Tällä hetkellä silmistäni ei löydy ripsipidennyksiä, vaikka sellaiset olisivat aamujen pelastus, joten olisi kiva osata joku nopea silmämeikki, joka toisi vähän särmää ja jonka pystyisi tässä vauvanhoidon ohellakin väsäämään. Sen lisäksi opintolistalta löytyy myös tumma smokey eye - meikki juhlia varten. Kovin paljon en ole viime aikoina juhlinut, mutta noinkin klassinen meikki olisi minusta ihan paikallaan osata. Tällä hetkellä tehdessäni smoukiaita näytän lähinnä ovea päin kävelleeltä.

Toinen kehityskohde liittyy kasvojen korostukseen sekä varjostukseen. En ollut kuullut koko asiasta tyyliin pari vuotta sitten, mutta nyt tuntuu siltä, että kaikki varjostelevat ja korostelevat kasvojansa kilpaa.

Minulla oli mahdollisuus valita muutama tuote uudesta eleven.fi - nettikaupasta, joten valitsin kaikkien herkkujen keskeltä lopulta Anastasian Contour Kitin, Pixin Book of Beauty - paletin sekä The Balmin Mary-Lou Manizerin. Näissä kaikissa on korostukseen käytettäviä tuotteita, joten sitä puolta pääsen nyt kokeilemaan ihan urakalla. Supersuositussa Anastasian Contour Kitissä on korostusvärin lisäksi myös varjostusvärit ja Pixin ihanasta paletista löytyy korostusvärien lisäksi myös poskipunia ja luomivärejä. Viimeksi mainitulla saa ihanan luonnollisen lopputuloksen aikaiseksi, mikä sopii hyvin arkimeikiksi kotiäidille :)


Näiden lisäksi ostoslistalla on vielä pari luomiväripalettia sekä poskipunia. Varsinkin tämä Pixin poskipunapaletti näyttää superherkulliselle!

Meikkivaraston uudistukset ovat paikallaan sillä olen mennyt samoilla tuotteilla jo vuosikausia ja osa taitaa olla siinä kunnossa, että eräpäivä on viuhunut ohi jo hyvän aikaa sitten. On myös kätevää, että ystäväpiiristä löytyy taitavia meikkaajia, joilta voi pyytää vaikka yksityisopetusta :))


Vuodenvaihteen hujakoilla avautunut suomalainen verkkokauppa eleven tarjoaa paljon tuotteita kauneudenhoitoon. Uusia tuotteita saapuu kaupan hyllylle jatkuvasti ja laajasta valikoimasta löytyy jo nyt useita tunnettuja merkkejä. Meikkien lisäksi kaupasta saa tuotteita niin vartalolle, hiuksille kuin kynsillekin :)

Mikäli meikki- & kosmetiikkavarastosi kaipaa täydennystä, käy ihmeessä kurkkaamassa elevenin tarjonta.
Koodilla DEARMOMENTS11 saat -11% alennuksen tilauksestasi 30.1.2016 saakka! 

Ostoksille pääset tästä KLIK!
Postaus sisältää mainoslinkkejä11 kommenttia:

 1. Mäkin haluan oppia tekemään varjostukset ja korostukset! Tuo paletti ois ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenes luo me lähdettäis oppiin? ;) Nämä meni kyllä heti käyttöön, vaikka en varmaan osaa vielä kovin hyvin lätkiä niitä oikeille paikoille, mutta sitä vartenhan tässä opetellaankin!

   Poista
  2. Voi hitsit kun oliskin varaa ostaa tuo! Ja hei mietitäämpäs oikeesti oisko järkättävissä jotain opastusta aiheeseen! Ois niin kivaa! :)

   Poista
 2. Ei ollenkaan hullu ajatus! Väitän, että oon itekin tullut paremmaksi meikkaajaksi viimeisen neljän, viiden viime vuoden aikana mm. YouTube-tutoriaalien myötä. Jotenkin video-ohjeita on helpompi seurata kuin niitä iän ajan lehdissä olleita kuvaohjeita. Tuo Anastasian paletti löytyy täältäkin ja se on kyllä joka päivä käytössä, vaikka en arkimeikkiin hirmuisia varjostuksia teekään. Tykkään lisäksi siinä siitä, että jos joku nappi tulee käytettyä loppuun, siihen saa ostettua uuden tilalle ostamatta koko palettia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva, että sielläkin on innostuttu ja kehitytty meikkaajana viime vuosina :) Tosiaan, YouTube ja myös Insta on täynnä videoita. Lehtikuvista ei näe laisinkaan niin tarkasti kaikkia vaiheita. Pitäisi vielä löytää se aika katsoa niitä tämän härdellin keskeltä :D Onko sulla muuten joku suosikki siellä YouTuben puolella?

   Poista
  2. Jenkeistä suosikkeja on GlamLifeGuru, Jaclyn Hill ja Makeup by TIffany D. Briteistä puolestaan Fleur de Force ja Amelia Liana. Nuo brittien lookit on usein hieman hillitympiä kuin jenkeillä, mutta sellasia tavalliseen päivään sopivia löytyy heiltä kaikilta. :)

   Poista
  3. Jee, kiitos! Aloitan siis heillä :) <3

   Poista
 3. Hih, ihan samaa olen minäkin miettinyt. En ole koskaan osannut meikata ja olen aina ihaillut heitä jotka osaavat. Vaikka väittävät, että vanha koira ei opi uusia temppuja, niin saattaisi sitä silti kokeilla =D. Että oppisiko sitä meikkaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti vanhemmatkin koirat oppivat uusia temppuja! :) Eikai se ole kiinni kuin toistojen määrästä ja periksiantamattomuudesta. Meikkaaminen on vieläpä aika hauskaa puuhaa. Ainahan voi pestä pois, jos menee ihan penkin alle koko touhu ;)

   Poista
 4. Ihanaa, kun innostus tarttui. :) Tosin tämä innotus saattaa käydä kalliksi. ;) Ostit tosi kivoja juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarttuu ihan liikaakin, kun mietin, että pitäisi koko meikkiarsenaali uusia ja pensselit ostaa! Että kiitos vaan :D Menenkin tästä katsomaan taas yhden sun videon aiheesta!

   Poista