Pari yötä jouluun on.


Kylläpä on joulukalenterin pussukat huvenneet nopeasti, ajattelin tänä aamuna. Vielä hetki sitten niitä oli ihan varmasti vaikka kuinka paljon ja nyt on enää muutama jäljellä. Se tarkoittaa sitä, että jouluaatto lähenee ja Erin pääsee kokemaan elämänsä ensimmäisen joulun! Niin hauskaa aina välillä tajuta, että toisella ei ole vielä kokemusta juuri mistään. Ei ole tyttö nähnyt joulupukkia eikä avannut joulupaketteja. Moni muu, paljon pienempikin asia, on valtavan ihmeellinen sillä tulevathan ne eteen ensimmäistä kertaa. Halu näyttää paikkoja ja asioita tytölle on suuri ja tänään viimeksi ostoksilla käydessämme ajattelin monen näyteikkunan ja tapahtuman kohdalla, miten hauskaa on vuoden-parin päästä ihmetellä kaikkea yhdessä. Nyt neiti vielä koisasi iloisesti vaunuissaan eikä tiennyt ympäröivästä hälinästä mitään.

Aika leppoisa on onneksi meidän vanhempienkin joulufiilis. Pikkuhiljaa on kannettu glögiä varastoon aattoa varten. Kinkku ja kalkkuna löysivät tänään tiensä jääkaappiin odottelemaan ja katsastimme myös muutaman kuusimyyjän tarjonnan, mutta vielä emme kuusta saaneet kotiin asti. Huomenna jatkamme etsintöjä, jotta pääsemme koristelemaan ja nauttimaan kuusesta hieman ennen aattoa. Vaikka kuusi olisi pieni, tuo se hirmuisesti jouluista tunnelmaa kotiin.

Joulukortit saimme viimein loppuviikosta postitettua. Ensin ajattelimme säästää nekin voimat muiden asioiden pariin, mutta sitten alkoi tuntua siltä, että josko vähän pinnistämme, niin jonkinmoiset kortit saamme kyllä aikaiseksi. Nopeasti petasimme sängyn, asettelimme muutaman joulupallon ja kuusenkoristeen sängyn päälle ja etsimme jostain varaston uumenista Vilman tonttulakin :D Neiti jaksoi olla pehmeällä sängyllä noin "kolme sekuntia" käsien varassa, mutta saimme kuin saimmekin joulukorttikuvan napsaistua. Olipa huojentavaa saada tämä tehtävä listalta ruksittua. Ensi vuonna voisi yrittää olla ajoissa, mutta luultavasti se jää taas vain yrityksen tasolle ;)

Kerta toisensa jälkeen toteamme, miten ihana tunnelma keskustassa on. Saimme nauttia ensimmäistä kertaa joulukadun avajaisista (jonne emme ole aiemmin eksyneet, vaikka mielessä on käynyt), päivittäin ihailemme kauppojen jouluisia näyteikkunoita ja ihmisten iloista hyörintää lahjaostoksilla. Tuomaan markkinoilla olemme käyneet jo monta kertaa ihailemassa tunnelmaa ja hankkimassa herkkuja kotiin. Ensimmäistä kertaa saamme myös viettää joulua omassa kodissa sukulaisten parissa ilman, että jouluaattoa tarvitsee edes anoa vapaaksi. Ainutlaatuinen ja ihana joulu tulossa kaikin puolin :)4 kommenttia:

 1. Suloinen pikkutonttu. ♥ Ihanaa ensimmäistä joulua!

  Ja tuohon kuparikuumeeseen piti vielä kommentoida, että oli niin sun näköinen kello ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Kyllä on ihmetelty joulukuusta ja pukkia!

   Haha, no mutta niin minustakin :DD Sattui siis mukavasti :D

   Poista
 2. Ihana joulukortti. On niin mukavaa lukea kuinka tykkäätte asua keskustassa. Se on kyllä kauniina juuri nyt, ihania valoja joka puolella. Ihanaa ja rauhallista joulua teidän koko ihanalle perheelle <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Täällä on ollut aivan ihanaa asutella pienen tauon jälkeen. Nautitaan ihan tosi paljon ja tuntuu, että ollaan tällä hetkellä oikeassa paikassa :)
   Kauneinta ja tunnelmallisinta joulua sinulle ja perheellesi ihana Katinka <3

   Poista