Joululahja itselle!


Joulun alla hemmotellaan alelinkeillä suunnassa jos toisessa, joten nyt kannattaa olla ostoksilla.

Itse kävin juuri klikkaamassa kotiin pitkään haaveilemani Rebecca Minkoffin Mini Quilted Affair - laukun! Olin jo aikeissa tilata sen rapakon takaa, mutta huomasin paremman alen Booztin kautta. Hiphei, nyt on oma joululahja hankittu! :)

Tänään -25% kaikista laukuista TÄÄLLÄ !


Postaus sisältää mainoslinkkejä


7 kommenttia:

 1. Hihii, tiäks. Mietin ihan samaa. Pitäiskö ostaa itselle joululahjaksi laukku :D Mut saa nyt nähdä kuin meitin käyn ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta laukuthan kelpaa aina :P Ja varsinkin tuollaisia kohtuuhintaisia on kiva ostaa :) Mitäpä muuta sulla olis toivelistalla? Ettei vaan olis kosmetiikkaa?

   Poista
 2. Ha haa! Aika hyvin meni meidän maku yhteen. Katselin laukut läpi ja mietin mielessäni, että jos jonkun tilaisin olisi se tuo. Kappas se olikin juuri se sama minkä olit itsellesi klikannut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D Sulla on hyvä maku! Sopiva alennus ja niin pitkään jo roikkunut toivelistalla, että päätin klikata kotiin. Ihan kivaa vaihtelua näiden lastenvaateostosten ohella ;)

   Poista
 3. Tuli tästä mieleen, että millainen hoitolaukku sulla on käytössä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinähän kävi niin, että etsin kaikki nettikaupat läpi ja tilasin ison kasan laukkuja kotiin hoitolaukku mielessä, mutta sitten päädyin lopulta ostamaan pienen crossbody-laukun itselleni, missä pidän puhelinta ja rahoja (koska en halua jättää niitä vaunuihin, jottei joku vie) ja tytön tavarat on sitten siinä pandarepussa, minkä tilasin vähän aikaa sitten (jos huomasit sen postauksen?). Yleensä kaupungilla ei tarvi kaivella mitään sieltä repusta, koska olen just syöttänyt vauvan ennen lähtöä ja päästään takas kotiin ennen seuraavaa syöttöä. Jos tulee vaipanvaihtotilanne, niin pari vaippaa on repussa mukana. Eipä nuo vauvat tuossa iässä vielä paljon mitään tarvi. Ehkä sitten myöhemmin täytyy kantaa mukana ruokaa ja leluja jne? :) Perinteisistä hoitolaukuista en oikein tykkää, joten varmaan menen jatkossakin repulla!

   Poista
  2. Aivan, kuulostaa fiksulta! Perinteiset hoitolaukut ei ole munkaan mieleen ja oon jo tutkiskellut ja mietiskellyt, että mimmoinen sit ois hyvä! Saa nähdä millaiseen ratkaisuun itse päädyn, jahka sen aika on :)

   Poista