Jouluksi kotiin.Perinteisesti joulun alla alkaa blogeihin ilmestyä näitä joululahjatoivekollaaseja. Itse olen niitä tehnyt lähinnä haaveilumielessä enkä koskaan oleta, että saisin ainakaan kaikkia kollaasin tuotteita. Joskus mies on toivonut kollaaseja siksi, että voisi napata sieltä minulle joululahjan ilman, että tiedän, minkä hän valitsee. Arvostan sitä, jos kysytään mitä halutaan lahjaksi, joten tuo taktiikka on toiminut hyvin. Yllätys säilyy, mutta silti saa jotain toivottua :) Viime aikoina olen heittänyt enemmän ja enemmän tavaraa menemään (kirpparille jne) ihan ilman, että olisin edes selaillut sitä siivoushullun KonMari-kirjaa, joten väkisin on turha ostaa mitään.

Tällä kertaa aloitin kollaasien teon kotikollaasilla. Pidin budjetin aika alhaalla sillä eihän nyt ole tarkoitus hankkia mattia kukkaroon joululahjojen vuoksi, vaikka joskus siinä niin saattaa käydä.

Itse olisin tosi iloinen tuosta uusimmasta himotuksestani, eli Morris-kärrystä. Sille löytyisi varmasti paikka meidän kodista ja sitä voisi tarpeen tullen siirrellä keittiöstä olkkariin ja sieltä vaikka työhuoneeseen. Monikäyttöinen ja yksinkertaisesti kiva!

Skultunanruukku edustaa kollaasin ylellisintä osuutta. Kukaan ei varmasti koskaan ostaisi meille lahjaksi noin kallista kukkaruukkua, mutta täytyy sanoa, että siinä loistaisi kukka kuin kukka aivan eri tavalla. Kyllä saisi perus tulilatvakin ihan luksusta ylleen!

Karttaihastuksesta jo teille kerran kerroinkin. Tämän hauskan julisteen voisin lisätä muiden jatkoksi. Siinä Helsingin kartta muodostuu kaupunginosien typografisesti sommitelluista nimistä.

Entäpä sitten kuparihimotus. Se on tällä hetkellä aika kovalla tasolla enkä meinaa nähdä kaupassa mitään muuta, kuin kuparinvärisiä asioita. Samaan syssyyn ymmärrän, että liika on liikaa ja parempi olisi, jos ei sekoittelisi kaikkia metallivärejä keskenään. Kuparikattilanyt vaan olisi jotenkin niin paljon veikeämpi peruskattilaan verrattuna.

Ikat Kerela- tyynynpäälisiä on nähty useissa blogeissa ja ne sopisivat kieltämättä meidänkin sohvalle mainiosti. Vanhat pääliset alkavat olla jo ikävästi nuhruuntuneita ja uusia olisi löydettävä tilalle piakkoin. Jos on supervarma toisen sisustusmausta, niin uusi tyyny on mitä hyödyllisin lahja vaikka uuteen kotiin.

Linda sai minut ihastumaan tähän Kastehelmipurkkiin, joten se pääsi myös joulukollaasin osaksi. Kastehelmiastiat ovat kauniita esimerkiksi katelautasina ja purkissa tuo kuosi toimii myös hienosti. Väreistä tosin en niin kovin piittaa, joten hankkisin sen ehdottomasti kirkkaana.

Samujilta hankitun kynttilän teille esittelin viime postauksessa, joten sen tulin jo ostaneeksi itse omaan kotiin. Mielestäni myös tämä kynttilä olisi täydellinen joululahja tai muu muistaminen.

Hemtexin maljakot ovat myös osuneet monesti silmääni ulkomaalaisissa blogeissa. Kyseistä pallomaljakkoa on saatavilla parissa eri koossa. Hauskaa vaihtelua perinteisille maljakoille!

Mikäli olisin itse aterimia vailla, saattasin kääntyä tällä hetkellä näihin IKEAN SKUREN-aterimiin. Niissä on koristeellista henkeä juuri sopivasti omaan makuuni. Sopivat kelle tahansa teinistä vanhempiin eikä ole edes hinnalla pilattu. Koska meiltä jo perusaterimet löytyvät, on omalla toivelistallani edelleen ne kultaiset aterimet, joista haaveilin jo pari-kolme vuotta sitten. En ole vielä raaskinut tilata kauempaa sillä Suomessa en ole sellaisiin toistaiseksi törmännyt. Olisivat sopineet joulupöytään enemmän, kuin hienosti. Ehkä ensi jouluna!


Postaus sisältää mainoslinkkejäEi kommentteja:

Lähetä kommentti