Ellos - Cravings.


Sisustusta miettiessä tuppaan aina unohtamaan Elloksenvaikka siellä on monesti tosi kivoja juttuja edullisesti saatavilla. Pitkästä aikaa kurkkasin Elloksen matto- ja huonekalutarjontaa. Eksyinpä vähän myös piensisustus puolelle.

Keräsin kollaasiin tuotteita, jotka miellyttävät kovasti omaa silmääni. Varsinkin kärrykuume on nyt kova ja hoksasin, että tuo Elloksen Morris-hyllyon niin edullinen, että voittaa hinnan puolesta monet muut. House Doctorinvastaavaa varten saisi säästää pitkän pennin, mutta Morris voisi periaatteessa muuttaa meille vaikka heti.

Sängynpäädystä olen haaveillut varmaan viimeiset kymmenen vuotta, joten eiköhän se nyt laiteta vuodenvaihteessa tilaukseen uuden kodin kunniaksi. Elloksensängynpäädyn olen nähnyt monessa blogissa ja se onkin ihanan edullinen verrattuna moneen muuhun. Päädyistä kun saa helposti pulittaa jopa tonnin!

Olohuone puolestaan on vailla mattoa, sohvapöytää, tauluja...no oikeastaan melkein kaikkea paitsi sohvaa ja ruokapöytää. Siitä syystä sohvapöytätutka on päällä kokoajan. Joku ihana, pieni olisi tarpeellinen. Nyt, kun ruokapöytä on lähellä telkkaria, ei sohvapöydän äärellä tulisi syötyä telkkaa katsoessa, joten monta vaihtoehtoa on mielessä!

Tanger-ryijymattoon parhaillaan matkalla meille. Voi miten paljon toivon, että se sopisi olohuoneeseemme.

Vaaterekkeihin kiinnitän aina huomioni sisustuskuvissa. Elloksen messingin värinenolisi tosi kiva kaikessa yksinkertaisuudessaan. Periaatteessa se mahtuisi hyvin meille, mutta se kyllä kaipaisi  sitten astetta hienompia vaatteita roikkumaan tangolleen. Saattaa tulla loppupeleissä kalliiksi ;)


Löytyykö teiltä jotain kollaasin tuotteista?

Postaus sisältää mainoslinkkejä2 kommenttia:

  1. Elloksen unohtaa lähes aina! Nää ei kuitenkaan näytä lainkaan huonoilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tosiaan :) Täytyy vissiin lisätä tilaukseen vielä pari juttua :)

      Poista