Ei enää ihan pieni.


Meillä oli tänään varmaan syksyn nopein herätys. Varovasti kurkkasin aamulla peiton alta ja tajusin, että herätyskello ei ollut herättänyt. Neuvola-aika oli klo 9.15 ja meillä reipas puolituntinen aikaa, huhhei. Ehdittiin onneksi ajoissa perille, kun edelliset olivat myöhässä ja nykyinen neuvola kävelymatkan päässä.

Neiti katseli innoissaan uusia näkymiä ja oli ihmeissään kaikista valoista, leluista ja lasten kiljaisuista. Olin kyllä itse sydän syrjällään, kun tiesin, mitä kolmikuisen neuvolassa tehdään :( Siihen asti oli ihana seurata neuvolantädin puuhastelua ja värikästä maatilaneläinmobilea, kunnes se piikkirääkki alkoi. Voi ei mitä itkua Pullis väänsi :(

Onneksi kävin hakemassa lääkettä kotimatkalla apteekista sillä parin tunnin kuluttua alkoi sydäntäsärkevä huuto mikä ei meinannut loppua, vaikka mitä temppuja tein. Neiti oli selvästi kivuissaan rokotteista ja varmaan pientä lämpöäkin pukkaa tässä illan mittaan. Olisinpa muistanut, että lääkkeen olisi voinut antaa jo aamulla ennen kuin kuume edes nousee, argh. Tästä oppineena sitten ensi kerralla! Onneksi tyttö nukahti ainakin hetkeksi. Pienen pieni reppana.


Hyvin oli neiti kasvanut, vaikka edelleen siro onkin, kuten vanhempansa. Painoa oli tullut kilo lisää ja senttejä huimat seitsemän edellisestä mittauksesta! Jotenkin on housunlahkeet vaikuttaneet lyhkäsiltä..

Meillä on tosin edelleen käytössä muutamia 50-koon vaatteita. Oikeastaan käytimme niitä melkein kolme kuukautta, joten ihan kiva, että tulin niitä ostaneeksi kaikista kielloista huolimatta. 56 vaatteisiin ollaan juuri siirtymässä, mutta voi olla, että se jää nopeaksi välikooksi, jos tyttö jatkaa kovaa kasvuvauhtia. Haikein mielin täällä pesen ja siirrän myyntiin pieneksi jääneitä vaatteita, mutta onneksi asut käyvät vain suloisemmiksi, mitä isommiksi vauvat tulevat. 1-vuotiaille on vaikka mitä ihanaa kaupat pullollaan, kun pienille vauvoille tarjotaan usein vain bodyja.

Niin, että ei ole meidän Pullis enää ihan näin pieni, mitä tämän postauksen kuvissa viikon ikäisenä :) Instassa vähän tuoreempi kuva eiliseltä!
2 kommenttia:

  1. Voi että hän on todella niin suloien. Ihanaa kuulla, että teillä menee hienosti ja neiti kasvaa. Nuo suloiset mutruhuulet viimeisessä kuvassa... en kestä <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Neiti kyllä sulostuu joka viikko enemmän <3 Joskus tekisi melkein mieli herättää, että näkisi taas sen ihanan hymyn, vaikka on juuri tehnyt kauheasti töitä saadakseen tytön nukkumaan :D On ne vauvat semmoisia <3

      Poista