Täyden kympin ristiäiskakku.

Yhteistyössä American SweetieMeidän ristiäiskakku oli aivan napakymppi! Enkä todellakaan sano tätä siksi, että saimme kakun blogiyhteistyön merkeissä, vaan se oli ihan ihkaoikeasti juuri sellainen, kun toivoin.

Hommahan lähti siitä, että tytön syntymän jälkeen viikot vierivät tosi nopeasti enkä meinannut ehtiä laittaa tikkua ristiin ristiäisten eteen. Muutama viikko ennen h-hetkeä törmäsin American Sweetien nettisivuihin. Ihastuin samantien näkemiini kakkuihin ja lähetin Jenaelle viestiä kuvien kera, josko hän voisi tehdä kakun meille toiveideni mukaan.

Koska emme ole tilanneet kakkua sitten häiden, ei meillä käynyt mielessäkään miten monen herkullisen vaihtoehdon väliltä saimme valita. American Sweetien sivuilta näkee kaikki mahdolliset makuvaihtoehdot kakkutyypeistä täytteisiin. Niitä perinteisiä mansikka-kermakakkuja on tullut syötyä vuosikaudet, joten halusimme tällä kertaa jotain erilaista. Ystävällinen Jenae opasti täytteiden valinnassa ja päädyimme lopulta yhdistelmään Vanilla Bean - kakku & Swiss Meringue Buttercream - täyte vadelmalla maustettuna, sekä lisäksi vielä oheen tilasimme Lemon Curdin.

Kakku oli ehdottomasti herkullisin ja kaunein, mitä olen koskaan syönyt! Jenae toteutti sen tarkalleen niinkuin toivoin ja maku vei kielen mennessään. Juhlissa oli pakko sanoa vieraille, että nyt on niin hyvää, ettei pysty hetkeen puhumaan mitään, kun pitää vaan lusikoida lisää ;) Eipä ne kakkupalat kauaa viihtyneet vieraidenkaan lautasilla, joten oletan, että kaikki muutkin pitivät mausta!

Mikäli olet etsimässä kakuntekijää juhliisi, en voi kuin suositella American Sweetieta. Kaikki tilauksesta kotiinkuljetukseen sujuivat just niinkuin pitää :)

Loppu hyvin, kakku hyvin. 12 kommenttia:

 1. En ole varmaan ikinä nähnyt näin huikeaa ristiäiskakkua. Suorastaan satumainen! Onnea Erinille ja perheelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin aivan rakastunut kakkuun itsekin, joten ymmärrän! :)) Kiitos Sari!

   Poista
 2. Todella upea kakku! Tässä alkoi heti soimaan päässä Putte possun nimipäivät laulu: "jaa-a siellä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa oisin saanut olla mukana" =D. Mielelläni olisi noin ihanaa kakkua maistanut. Onnea suloiselle Erinille <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheeh :D Käännän veistä haavassa ja sanon vielä kerran, että se oli NIIIIIN hyvää :D

   Poista
 3. Kakku oli todellakin täydellinen pienen Erin-tyttösen ristiäiskakuksi! Herkullisen maun lisäksi nostaisin kuitenkin ykköseksi kakun ulkonäön, varsinkin tuon hennon värimaailman, joka sopi täydellisesti kaikkeen muuhun juhlan koristeluun.
  Onnea Erinille tänään, ensimmäisenä nimipäivänään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Minustakin! Onhan se kakku usein juhlapöydän keskipiste ja tuota olisi katsellut pidempäänkin. Mitäköhän sitten 1-vee synttäreille ;) Tässähän täytyy jo alkaa suunnitella, ettei taas tule kiire..

   Poista
 4. Onpa todella tyylikäs, herkkä ja kaunis kakku <3

  VastaaPoista
 5. Vau! Miten tuota on raaskinut syödä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tiukkaa teki :D Mutta se maistui vielä paremmalle, kuin näytti. Eli siis aivan törkeän hyvälle :P

   Poista
 6. Mikä tuo kakun kuorrute on? Tänne pohjoiseen ei voi tilata Helsingistä asti kakkua, joten joku paikallinen saisi tehdä just tuontyylisen tuleviin ristiäisiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, en valitettavasti uskalla sanoa, kun en sitä itse sitä tullut kysyneeksi. Olisko jotain sokerimassaa? Kysyisitkö suoraan tekijältä niin saat paremman vastauksen :) Tekijä siis American sweetie!

   Poista