Taivaalliset seerumit.


Uudet seerumituulet puhaltelivat jälleen ja mikäs sen mukavampaa, kuin löytää toimivia juttuja suuresta kosmetiikkamerestä. Löysin nimittäin itselleni ihan uutukaisen lempiseerumin tuon vähän vanhemman tuttavuuden rinnalle, joka kyllä sekin on aivan napakymppi.

Se vanhempi tuttavuus löytyy kuvasta oikealta puolelta eli Exuviancen Vespera Bionic Serum. Exuviancen tuotteita olen blogissa muutamaan otteeseen kehunut enkä ole kyseiseltä merkiltä löytänyt vielä yhtään huonoa tuotetta - todella laadukkaita kaikki tähän mennessä kokeillut!
Medik8 on itselleni vielä hieman vieraampi merkki. Kyseessä on kansainvälisesti palkittu tuotesarja, jonka riveistä löytyy eri ihotyypille omat, tehokkaat tuotteensa.

Exuviancen seerumi loppui vähän aikaa sitten ja käytin sitä itse asiassa lähes vuoden (?) sillä halusin sen kanssa hieman säästellä ja toisaalta kokeilin välissä muitakin tuotteita. No, kuin tilauksesta sen loppumisen jälkeen sain testiin Medik8 CE-Tetra-nimisen seerumin, joka toimii tällä iholla yhtä täydellisesti, kuin edeltäjänsäkin.

Kummatkin tuotteet tuovat kuivalle iholleni kaivattua kosteutusta, joka on seerumeissa itselleni se tärkein pointti. Rakastan käyttää seerumeita nimenomaan niiden kosteuttavan ominaisuuden vuoksi, jolloin pintakuivasta ihosta ei tarvitse kärsiä talvellakaan. Myös meikki näyttää hitusen paremmalle, jos iho on tasaisen kosteutettu eikä varise kuivuuttaan.

Kummassakin seerumissa on ihana, raikas tuoksu, joka lisää huomattavasti käyttömukavuutta. Vespera Bionic Serum on hieman paksumpaa ja se on pakattu kätevään pumppupulloon. CE-Tetra on puolestaan juoksevampaa ja sitä annostellaan pipetillä.

Periaatteessa kumpikin näistä kosteuttaa niin hyvin, ettei kasvorasvaa enää tarvita. Olen kuitenkin niin tottunut käyttämään voiteita, että ainakin kuivimpiin kohtiin ja kaulalle tulee laitettua. Säästeliäs kun olen, niin seerumia en raaski käyttää ollenkaan kaulan iholla, vaikka sekin tarvisi oman panoksensa. Kaulan ihosta taitaa nähdä aika helposti, jos ei sitä hoida kunnolla..


Niin Medik8'n kuin Exuviancen tuotteita voi ostaa ainoastaan koulutetuilta ammattilaisilta. Exuviancen jälleenmyyjät löydät täältä ja Medik8 jälleenmyyjät tästä linkistä (ylhäällä "jälleenmyyjät").

Näitä seerumeita käyttelen siis päiväsaikaan sillä yöksi läträän edelleen tämän Kiehlsin ihanuuden kanssa. Sitten, kun CE-Tetran pohja alkaa vilkkua, niin pitää enää päättää kumpaa näistä ostan seuraavaksi :)


Postauksen tuotteet on saatu testiin blogin kautta

2 kommenttia:

 1. Vitsit mä olen taas laisistunut ihonhoidossa. Nyt tars kyllä vähän tsempata pirskule! Talvi tullee ja kaikkee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaah :D Minen kyllä viimeksi huomannut mitään moitittavaa sinun ihossa, vaikka katselin ehkä alle puolen metrin päästä ;) Tässä hyvä vinkki, on muuten ihanat tuotteet, kaikki kolme postauksessa mainittua <3 Kirsi loves seerumit <3
   Halit!

   Poista