Sataa sataa ropisee.


Syksy oli pitkään aurinkoinen ja kuiva eikä mitään saappaisiin viittaavaa tullut kaivettua kaapin perältä. Nyttemmin sekin asia on korjaantunut ja ihana sateenropina viihdyttänyt jo useampana päivänä. Miten kiva sitä ropinaa onkin kuunnella ja katsella, niin en sentään halua varpaitani kastella ulos mennessä.

Omat city-saappaani ostin vuosi sitten ja siitä asti olen niillä köpötellyt menemään kaikki sadekelit. Tyylikkäät, keveät eikä niin perinteisen saapasmaiset kumisaappaat sopivat hyvin muiden nilkkureideni jatkoksi. Näillä voi hyppiä huoletta vaikka jokaiseen matkan varrelle osuvaan lätäkköön, jos mieli tekee :)1. Sardenha * 2. Bali * 3. Comfy *

Malleja on monia, mutta nämä kolme taitavat olla suosikkini noiden omieni lisäksi.Monta vuotta meni ilman kunnollista sadetakkia, kunnes törmäsin jossain blogissa tähän astetta istuvampaan Rainsin Curves * malliin. Tykkään siitä, ettei se näytä ihan perinteiseltä sadeteltalta, mihin on totuttu. Naisellinen muotoilu ja vyötärön esiin tuova solmimisnauha yhdistettynä nättiin väriin toimii taatusti. Jos vielä nakkaa ostoskoriin hitusen suuremman koon, niin saa mahdutettua villapaidankin tuonne alle :)

Näin koiran omistajana sekä vaunuja lykkivänä kotiäitinä sadevarusteet ovat omalta osaltani siis kunnossa! 
Antaa ropista vaan - täällä on varauduttu! :)


*) mainoslinkkejä


2 kommenttia:

  1. Hei kiitos vinkistä! Kumisaapastarjontaan onkin ollut tarkoitus tutustua ja nyt lähti Lemon Jellyt tilaukseen! Toivottavasti ovat livenäkin yhtä nätit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että oli apua! :) Omista popoistani olen tykännyt kovasti ja tilasin niitä silloin useammat enkä meinannut osata päättää, mitkä ottaisin. Toivotaan, että tykkäät yhtä paljon :)

      Poista