Ristiäisten ohjelmanumero.

Yhteistyössä / MakeaDesign


Ristiäisistä on vierähtänyt jo tovi, mutta vielä on pari postausta aiheesta julkaisematta.

Erinin kastejuhlaan kutsuimme vain kummit ja isovanhemmat, koska halusimme juhlasta rennon ja pienimuotoisen. Ohjelmaa ei suuremmin ollut ja pappikin hoiti osuutensa melko vikkelästi, joten pääsimme nopeasti kakun syöntiin ja kuulumisten vaihtoon.

Ostin vieraskirjan juhlia varten, kun ei meillä ole sellaista aikaisemmin ollut. Siihen jää mukavasti muistiin ketä missäkin juhlissa on käynyt ja tokihan sen voi tyrkätä eteen kaikille, jotka kahville sattuvat ihan muuten vaan.
Miten mukava juttu se vieraskirja onkin, niin moni varmasti tunnistaa sen tilanteen, kun tuijottaa edessään tyhjää sivua eikä mieleen tule mitään kivaa kirjoitettavaa. Siksipä ajattelin, että jos vieraita vähän avittaa, niin saadaan paremmin sanainen arkku avattua.

Yhdessä MakeaDesignin Janinan kanssa saimme aikaiseksi kortteja, joiden sanoja/lauseita vieraat saivat jatkaa. Lopputulos oli tosi hauska ja vastaukset juuri niin erilaisia, kuin toivoimmekin.
Samantyyppisiä kortteja voi ostaa valmiinakin, mutta halusin päättää itse sisällön ja lahjakas Janina suunnitteli niiden ilmeen.
Kortit ajattelin antaa Erinille sitten, kun hän tuosta vähän kasvaa ja ymmärtää niiden päälle. On varmasti kiva lukea esim. 15-vuotiaana mitä muut ovat ajatelleet hänestä isona tulevan :)


Tässä siis vinkiksi, mikäli kaipaat juhliisi jotain pientä, mukavaa ohjelmanumeroa, mistä jää kaiken päälle kiva muisto! :) MakeaDesignin sivuille pääset tästä.

2 kommenttia:

  1. Oi kun tyylikkäät söpöt kortit. Tosi kiva idea, josta jää ihana muisto..meillä on nimiäiset lähestymässä joten osaisitkohan vinkata mistä vastaavanlaisia valmiita kortteja löytyisi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Janinalle söpöistä korteista :) Oltiin tosi tyytyväisiä näihin ja niin hauskaa lukea juhlien jälkeen ihmisten vastauksia, kun kaikki ajattelee asiat niin eri tavalla! Laitan sulle uuden viestin, kun löydän ne kortit. Se oli joku nettikauppa, mutta en muista enää nimeä, kun en sen paremmin laittanut talteen :(

      Poista