Mies vastaa - Kysymyksiä meikäläisestä.


Jokunen kuukausi sitten blogeissa kiersi postaus, jossa puolisot vastasivat kysymyksiin. Meillä tuo toteutus jäi beibin syntymätohinoissa ajatuksen tasolle, mutta nyt saatte viimein lukea vastaukset mieheni näppiksen kautta :)

1. Jos tyttöystäväsi katsoo telkkaria, mikä siellä todennäköisesti pyörii?

Yleensä jotain ajankohtaisia ja tärkeitä asiaohjelmia, joilla on yhteiskunnallisesti tärkeä merkitys ja niiden sivistyksellinen tavoite ylittää monen katsojan aivolohkojen kapasiteetin. Esimerkkinä Bimbo Oy, Hottikset, Unelmien poikamies tai Paratiisisaari.

Oh noo :D Valitettavasti kaikki kolme oikein, mutta Paratiisisaari jäi kyllä katsomatta. Unelmien poikamies loppui juuri enkä tiedä mitä nyt torstai-iltaisin odottaisin? Ihanaa draamaa ja romantiikkaa samalla kun syöttelee vauvaa! Vastapainoksi sanoisin kyllä, että esim. Silta on vienyt täysin mukanaan. Lisäksi tykkään katsoa erilaisia dokkareita ja tositarinoita.
Jep, yritän tässä nyt vain korjata tätä hömppää kuvaa itsestäni ;)

2. Minkä kastikkeen hän valitsee salaattiinsa?

Mahdollisuuksien mukaan todennäköisesti öljypohjaisen kevyesti maustetun, mutta raikkaan kastikkeen. Kotona kuitenkin useimmin olen tainnut nähdä kreikkalaisen kastikkeen putkilossa.

3. Mikä on hänen inhokkiruoka?

Sellaista ei taida ollakaan, jos oikeista ruoista puhutaan. Vaimollani on valtava ruokahalu ja koko ajan nälkä, mikä ihmetyttää sitten monia, kun luulevat tuon upean pitkän varren muotoutuneen mallisekseen syömättömyydellä. Suhteemme alusta asti olenkin ihmetellyt minne se ruoka oikein katoaa. Mutta että inhokkiruoka... jos jotain väkisin keksin, niin liian pelkistetty ja usein toistuva ruoka. Ruokalautasen tulee noudattaa opetettua mallia, jossa on sopiva määrä myös kasviksia, muuten pääkokki perheessämme saa moitteita.

Verilätyt, janssoninkiusaus ja silli. Muuten menee kyllä aikalailla kaikki!

4. Menette ulos illalliselle ja drinkeille, mitä hän tilaa?

Jos listalla on kampasimpukoita tai muuta erittäin hyvää piperrettävää hän tilaa sellaisen ja kuolaa sitten nälissään mehukkaan valtavan pihvini perään. Mikään tavallinen annos ei nouse listalta hänen silmilleen, sillä silloin kun ollaan ulkona syömässä, pitää syödä ihan muuta kuin hampurilainen talon tapaan. Drinkin tilaus onkin taiteenlaji erikseen; niin monen monta erilaista drinkkiä kuin onkaan joskus tullut maistettua, mutta koitapa päättää sitä sitten kun kerran vuoteen ollaan yhdessä lasin ääressä... Lopulta päädytään raikkaaseen, moniväriseen, ISOON lasiin tehtyyn drinkkiin...

Annoskateutta ilmassa? Vaikeuksia päätöksenteossa? :D

5. Mikä on hänen kengänkoko?

Molempia meitä on siunattu vakaalla pitkällä jalkaterällä, niin että pitkä kaunis/komea kroppa ei kovallakaan tuulella ole kaatumisuhan alla. Sanotaanko näin, että kengänkoko on ns. ”toisella kymmenellä”

6. Jos hän keräilisi jotakin, mitä se luultavasti olisi?

”Jos hän keräilisi jotakin...” hmm... jos hän itse saisi päättää, niin kenkiä...

Ja minä, jolla on taatusti vähiten kenkiä, kun tätä blogimaailmaa on tullut vajaa kymmenen vuotta seurattua ;) Mutta juu, kengät ja laukut. Onko naista, joka ei niistä innostuisi? Viime vuosina myös objektiiveja on tullut "kerättyä". 

7. Mitä hän voisi syödä päivittäin kyllästymättä?

Helppo. Graavilohta!

8. Minkälaista musiikkia hän kuuntelee?

Minun musiikin tuntemukseni on nolla, joten vaikea määritellä mitä musiikkia vaimoni kuuntelee... mutta sanotaanko että musiikkia kuten Adele..

9. Minkälaisista elokuvista hän pitää?

Romanttinen hömppä iskee parhaiten, tai hyvä komedia. Scifin tykkäämistä joutunut opettelemaan ja vähänkään pelottavia trillereitä tai kauhua ei kannata katsoa klo 16 jälkeen, muuten yöllä ei uni tule silmään.

Kai kolmekymppisenä saa vielä pelätä pimeää ja kummituksia? :D

10. Minkä väriset silmät hänellä on?

My brown eyed girl <3

11. Kuka on hänen paras ystävä?

Vaimollani on paljon ihania, hyviä ystäviä ja parasta on vaikea sanoa.. Täytyy kuitenkin kertoa, että olen kuullut häneltä itseltään, että tärkein ihminen ja paras ystävä hänelle olen minä <3

Näin on <3 Enpä varmaan kenenkään muun seurassa voi olla niin oma itseni.

12. Asia mitä usein teet, josta hän ei pidä?

Kun pitää vastata johonkin asiaan asiallisesti ja minä vastaan kuten nyt... Minulla on virheellinen käsitys olohuoneestamme.. se ei olekaan walk in -vaatehuone, jossa vaatteiden telineet on muodostettu tuolien selkänojien muotoon, tai sohvan reunuksille...

Just se, että kun kysyn jotain asiallista ja siihen vastataan vitsillä, argggghhhh!!!!! :D
Entäs se, kun ei korjata omia jälkiä arggghhh!!! :D

13. Missä hän on syntynyt?

Loogisesti ajatellen lapsuudenkodin sijaintia, sanoisin, että Hämeenlinnan sairaalassa...

14. Jos leipoisit hänelle synttärikakun, millainen se olisi?

Kolmikerroksisen kakun; yksi kerros mutakakkua, toinen valkosuklaa-lime-juustokakkua ja kolmanneksi ihan perinteinen täytekakku jollain muulla kuin kermakuorrutuksella...

Tätä odotellessa. Nam :P

15. Minkä parissa hän viettää mielellään monia tunteja?

Tietokoneen... :P Harrastukset/toinen työ, blogi ja valokuvaaminen, vievät helposti mennessään ja kello kulkee pitkän matkan kun kuvia käsitellessä ja blogitekstejä naputellessa vuorokausikin vaihtuu jo uuteen :)

16. Mitä hän osaa erityisen hyvin?

Maailmanluokan mestari siinä, että mikäli hankitaan itselle enemmän tekemistä, suunnitelmia ja ohjelmaa, kuin millään on mahdollista toteuttaa – siinä hän on vertaansa vailla. Ja vieläpä onnistuu tekemään kaiken täydellisesti olematta kuitenkaan itse edelleenkään tyytyväinen lopputulokseen, jota muut ihastelevat suu ymmyrkäisenä.

Aww <3


17. Mikä on oudointa ruokaa, mistä hän pitää?

Mikä on oudointa kenenkin mielestä... Simpukat minun mielestäni.

18. Mitä kolmea asiaa hän kantaa aina mukanaan?

Kännykkä, puuteri ja huulirasva.

Kyllä. Ja vesipullo. Kuolen janoon jo puolessa tunnissa. 

19. Mikä saa hänet ärsyyntymään?

Jos joku yrittää estää häntä pyrkimästä kohti haaveitaan tai suunnitelmiaan, vähättelee niitä tai yrittää väittää niitä mahdottomiksi toteuttaa. Se ei ainoastaan ärsytä, vaan ajaa entistä voimallisemmin onnistumaan niissä.

Jep. On aina ärsyttänyt ihmisten liika puuttuminen toisten ihmisten päätöksiin ja tekoihin. Eikös meillä kaikilla ole oma elämä, jolla saa tehdä mitä haluaa? :)

20. Entäs piristymään?

Kukat ja pusut.

21. Ketä julkisuuden henkilöä hän ihailee?

Montaakin. Edesmennyt valokuvaaja Hannes Heikura muiden muassa. Menestyvät naiset, jotka toteuttavat itseään ja haaveitaan.

22. Millainen hän on tyttöystävänä/vaimona?

Itsenäinen. Vaativa, hyvällä tavalla. Romanttinen.

23. Milloin hän tapasi vanhempasi?

Joitain kuukausia sen jälkeen kun olimme tavanneet... kevätaikaa taisi olla.

24. Mikä on hänen uusin villityksensä?

Snapchat. Do I need to say more.

Vastahan tässä harjoittelen :D Taas yksi syy, miksi nenä on kiinni luurissa. 

25. Millainen on hänen kotilook?

Lökämallin kangashousut ja peruscollaripaita. Tukka löysällä nutturalla, ja koko ajan jotain syötävää käsien ulottuvilla :D

Ei unohdeta villasukkia syys-kesäkuu välillä :D


Kiitos mussu vastauksista <3
Kuvat Niki Strbian6 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! :) Näin alunperin lammilaisena kiinnostaa - mistä päin Hämettä olet kotoisin? :)

  VastaaPoista
 2. Hei tää oli ihana ja mielenkiintoinen <3 Olis voinut lukea helposti toiset 25 lisää!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ;) Aina on myös hauska lukea, mitä joku muu ajattelee itsestä :D Ehkä tehdään tähän joku jatkojuttu uusilla kysymyksillä!

   Poista
 3. Tätä oli hauska lukea! :D ..ja oioi noita kuvia! Ne on niin ainutkertaisia! <3 Ykköskuva suosikkini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, niin minustakin, että mitä se on taas keksinyt ;)
   Nojoo.. toinen on jo niin iso, että nää alkaa olla kallisarvioisia kuvia <3

   Poista