Love to Swaddle UP - kapalopussi rauhoittamaan öitä.

Yhteistyössä Baba Express Jo ennen Erinin syntymää sain vinkin tästä loistavasta unipussista blogini lukijalta. Olin sen kuitenkin kaikessa kiireessä ehtinyt unohtaa, kun minulle tarjoutui tilaisuus testata pussia meidän "itkupetterillä". Meillä kun ei nukuttu alussa juuri ollenkaan ja myöhemmin nukahtaminen venyi pitkälle yöhön. Pussi tuli siis todella tarpeeseen :)Love to Swaddle UP-kapalopussi on suunniteltu nimenomaan pienen lapsen tarpeita ja hyvää oloa ajatellen. Pussi on vyötäröltä tiukka sillä vauvat pitävät kapalosta ja tuntevat olonsa siinä turvalliseksi. Unipussi jättää kuitenkin jaloille tilaa potkutella ja mikä parasta, se on muotoiltu niin, että lapsi saa nukkua siinä kädet ylös ojennettuina - luonnollisessa nukkuma-asennossa. Käsille on sivuilla pienet siivet, joiden avulla lapsi saa vietyä käden suuhun asti, mitä ainakin meillä harrastetaan kovasti. Kyseinen nukkuma-asento takaa paremman unen laadun ja estää sattumanvaraisen kierähtämisen. Pussi vähentää myös unenaikaisia säpsähdysreaktioita, jotka voivat herättää tai häiritä unta.


Pussi on tehty venyvästä, todella pehmeästä ja hengittävästä kankaasta. Koska vauvamme on vielä pieni, käytössämme on pussi, joka soveltuu 3-6 kiloiselle lapselle (koko S). Lapsen kasvaessa pussi vaihdetaan suurempaan. Pussia hankkiessa kannattaa mielummin valita se painon eikä iän mukaan sillä lapset kasvavat niin eri vauhtia.
Väriksi valitsimme kauniin valkoisen (sotkeentumisen uhalla) jota saa "tavallisena", kuin luomupuuvillaisenakin versiona. Muita mahdollisia värejä ovat harmaa, vaaleanpunainen sekä sininen.


Pussi on siitä ihmeellinen tapaus, että se todella toimii! En tiedä mikä siinä eniten vauvaa miellyttää, ehkä kaikki sen ominaisuudet yhteensä, mutta Erin on nukkunut pussissa varsin hyvin. Loistavan muotoilun ohella pussi on myös lämmin ja kukapa ei tykkäisi nukahtaa ihanaan, lämpöiseen pussukkaan! Unipussin ansiosta meillä on vedelty yöunia jopa viisi tuntia putkeen. Nälkää pussi ei tietysti poista, mutta se rauhoittaa niin paljon, että vauva vaipuu syvään uneen ja nukkua posottaa onnellisena aamuyölle saakka. Pussissa on sekin hyvä puoli, että tytöllä kun kynnet kasvavat aivan hurjaa vauhtia, niin pussi estää öiset raapimiset todella tehokkaasti, kun käsi on pussin sisällä eikä pääse naarmuttamaan ihoa.
Vetoketju aukeaa molemmista päistä, joten yölliset vaipanvaihdot onnistuvat alakautta, jolloin pussin voi jättää yläpäästä paikalleen. Vetoketjun ansiosta pussi on myös superhelppo pukea. Neppariyöpaitojen kanssa kun menee toisinaan silmät vain ristiin..

Mikäänhän ei estä käyttämästä pussia myös päiväuniaikaan, mutta toistaiseksi me olemme käyttäneet sitä vain öisin, kun silloin tulee riisuttua päivävaatteet joka tapauksessa pois. 


Love to Swaddle Up – kapalopusseja maahantuo ja jälleenmyy Baba Express, joka tarjoaa nyt kaikille kapalopussin ostajille ilmaiset postikulut marraskuun loppuun saakka koodilla cherry

Parempia unia kaikille pienille yökukkujille :)

8 kommenttia:

 1. Mikä suloisuus! <3 Noin iloisena ja tyytyväisenä pussissansa!! Ja vielä haukotuskuvankin olet onnistunut saamaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kyllähän se nyt alkaa heti ramasemaan, kun tuttuun pussiin pääsee :))

   Poista
 2. Voi ihanuus Erin, tyytyväisyys huokuu joka kuvasta. Kyllä olet suloinen:) Rakkaita terveisiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Suloinen Erin täällä lähettelee haleja <3

   Poista
 3. Itse pääkäyttäjä näyttää selvästi oikein tyytyväiseltä unipussiinsa, tosi suloinen vauveli <3

  VastaaPoista
 4. Tilasin just tän itselle ensi vuoden vauvaa varten ja kiva lukea hyviä kokemuksia. Oletko pitänyt tuolla alla ihan vaan pelkästään vaippaa vai esim. bodya?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että on valmiina! Vauvalla on pelkkä vaippa, koska ainakin meidän tytölle tulee pussissa suht lämmin :) Niin ja peittokin on vielä päällä eikä meidän makkarissakaan kovin kylmä ole :) Toisaalta yöllä, jos lähtee vaihtamaan vaippaa, niin ei tarvi sitten niin paljon raivata vaipan tieltä.

   Poista