Kiinalainen ylläri.No miten käy, kun löytää söpön repun Erinille ja tilaa sen Kiinasta? :D Ei ihan näyttänyt panda yhtä hauskalle, mitä kuvassa, mutta kyllähän tuota silti repuksi voi kutsua.

Sen siitä saa, kun yrittää keksiä budjettiversiota Mini Rodinin Pandalle. Näillä mennään siihen saakka, kun kiinalainen panda alkaa näyttää liian nyrpeälle ;)6 kommenttia:

 1. Mä ajattelin Instan perusteella, että olit tilannut jotain aivan muuta ja sait pandan, ei sentään. :D Ihan hyvältähän tuo näyttää ja mikä tärkeintä, varmasti kelpaa lapselle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sentään :D Onneksi tuli oikea tuote, mutta vähän oli silmät eri paikassa ;) Vauvahan ei tästä tajua mitään, joten menee varsin hyvin reppuna niin kauan, kun kasassa pysyy :)

   Poista
 2. Söpö on! :) Laukkujen parissa työskentelevänä tiedän, että monesti laukut ja reput näyttävät fyllingillä täytettynä aika eriltä kuin käytössä puolityhjinä. Siitä syystä en juuri uskalla niitä netistä tilailla, kun haluan päästä näpräämään tuotetta käsissäni ja ilman täytteitä.

  VastaaPoista
 3. No joo, ei ihan sama mutta ei nyt mahdottoman huonokaan =). Suloine reppu on tuokin.

  VastaaPoista