IKEAN jouluisessa illassa.Kuva yllä Pasi Salminen

Viime viikolla pääsin hetkeksi vauva-arjesta tauolle sillä sain kutsun IKEA-jouluiltaan Tehtaankadulle. IKEAN iltamat ovat aina ihania ja täynnä upeita stailauksia sekä hyvää ruokaa. Viime kerralla käväisin katsomassa syksyn uutuuksia Kaapelitehtaalla juuri ennen Erinin syntymää ja tällä kertaa kokoonnuimme Punavuoressa Mestaritalossa kuulemaan kevään uusista sisustustuulista. Olipa ihana hörpätä lasi punkkua lämmikkeeksi, vaikka lämmin oli tunnelma noin muutenkin.


Heti tilaan päästyäni huokaisin ihastuksesta sillä kaikki oli laitettu niin kauniiksi. Tällä kertaa sisustuksesta vastasi Anna Pirkola ja tykkäsin tästä tyylistä kyllä kaikkein eniten, mitä olen näissä IKEAN illoissa päässyt käymään. Eukalyptukset katossa, joulupallot lasikupujen sisällä ja Skuren-aterimet lautasliinoihin sidottuina - voisin kopsata omaankin käyttöön :)Kuva yllä Pasi Salminen


Ruoka ei myöskään koskaan petä näissä iltamissa. Tällä kertaa tarjolla oli ihania jouluisia lohileipiä (muiden herkkuleipien ohella) sekä riisipuuroa hilloilla ja manteli-pähkinäsekoituksella. Tällä kertaa mantelia ei tarvinut etsiä puuron seasta :)
Täytyykin vinkata, jos mies jaksaisi tehdä joku ilta riisipuuroa, koska se maistui pitkästä aikaa niin hyvälle. Itsehän olen ihan liian hätäinen moisen hiljakseen kypsyttelyn kanssa eikä puurostani tulisi muuta kuin lähinnä pohjaan palanutta.


Tykkäsin myös lahjapaketeista - mitä yksinkertaisempi ilme, sitä parempi!
Kuva yllä Pasi SalminenEnsi kevään uutuuksista painoin mieleeni varsinkin SATSUMAS- sarjan, mikä sopii kaikille viherpeukaloille :)

Kiitos IKEALLE, oli mukava päästä jälleen mukaan! Ja mikä parhainta, tällä kertaa kävelin kotiin ♥
2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja tunnelmia olet tallentanut. Oli varmasti upea hetki =).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katinka <3 Oli superlämmin tunnelma ja ihanaa riisipuuroa sekä muita herkkuja. Kivaa vaihtelua vauva-arjelle :)

      Poista