Ensimmäinen isänpäivä.
Täällä on vietetty tänään ensimmäistä isänpäivää ♥
Tuoreen isän toiveesta vietimme sitä rauhallisissa merkeissä kotona sateen ropistessa ikkunaan. 

Meillä oli Pulliksen kanssa hauskaa valmistellessamme isänpäiväkorttia perjantaina. Olin ostanut sormivärejä ja mietin kuumeisesti, miten saisin pienen jalan maalattua ja painettua pahville. Pullista kutitti niin kamalasti, kun levitin punaista väriä jalkapohjaan, mutta saimme kuin saimmekin kortin tehtyä ja isän iloiseksi :)

Isänpäivään kuului tietysti myös herkkuaamiainen sekä hieman lahjoja. Koska tämä isä pitää makeasta, olimme ostaneen aamupalan herkkuosuuteen makean shampanjaleivoksen. Valitettavasti isän rakastamaa masariinileivosta ei Herkusta enää löytynyt, mutta samppisleivoskin näytti katoavan nopeasti parempiin suihin. 
Lahjaksi annoimme valokuvia kehyksessä työpaikalle vietäväksi, niin iskä saa niitä töidensä lomassa tuijotella :)


Nyt meillä on taas uusi juhlapäivä juhlittavaksi joka vuosi ♥


Keskimmäiset kuvat Niki Strbian


6 kommenttia:

 1. Voi miten suloisia kuvia! Isän ja äitien päivät on juhlista ihan parhaimpia. Siitä ne lähtee vuodet vierimään =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt voinkin sit alkaa odotella mitä nuo järkkäävät toukokuussa ;) En yhtään ihmettele, että vuodet vierii nopeasti, kun tuntuu, että kuukaudet vaihtuu ihan lennossa!

   Poista
 2. Mä en kestä noita pikkuisia varpaita!! Voisin tuijottaa niitä ikuisuuden :D Ja tämä oli tärkeä päivä tuoreelle isälle, hienosti muistitte häntä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on niin söpöt pikkuset <3 Niinkun neitikin, ainakin melkein kokoajan, paitsi kun itkee toista tuntia, niin saattaa olla joskus söpömpikin ;)

   Poista