Reissulaukku.

Loppukesästä päätin palkita itseni laukulla, joka on keikkunut toivelistallani jo parin vuoden ajan. En ole saanut sitä hankittua sillä aina on tullut jotain tärkeämpää, mutta nyt, kun sille on kunnolla käyttöä, niin päätin marssia Espalle ja kotiuttaa laukun viimein.

Longchampin laukut ovat kuuluneet elämääni jo pitkään sillä ne ovat yksinkertaisen tyylikkäitä, keveitä ja kestäviä. Työmatkalaukkuna ne ovat käteviä sillä niihin mahtuu pakolliset tavarat matkalukemisineen kaikkineen. Salilaukkunakin varmaan menisivät mallista riippuen. Ulkomaanreissuille ne on näppärä ottaa mukaan siksi, etteivät käytännössä paina juuri mitään. Monen olen nähnyt riiputtavan Longchampia myös lastenvaunujen työntöaisalla, joten voisi sanoa, että näistä laukuista on moneksi.

Boxford-mallista haaveilin, koska en ole omistanut aikoihin kunnon reissulaukkua. Alkoi jo tympiä nuo miehen vanhat ja rumat (anteeks nyt vaan) salikassit, joten omalle laukulle oli tarvetta. Kun Pullis oli pian saapumassa, ajattelin, että tarvitaan tarpeeksi tilava laukku, jos lähdetään vaikka mummulaan viikonlopuksi.


Boxfordia saa kahdessa koossa (Large / Extra large), joista valitsin pienemmän. Suurempaan versioon mahtuu melkein viikon tavarat ;) Hinta pyörii kohtuullisesti parissasadassa eurossa ottaen huomioon, että tällä laukulla reissataan pitkään, jos siitä pitää hyvää huolta eikä laske sitä ihan mihin sattuu. Kätevän olkahihnan avulla saa kädetkin vapaaksi.

Väriksi valitsin vihreän-ruskean ikuisen mustan sijasta. Musta sopii tietysti kaikkiin asuihin, mutta kaipasin vähän vaihtelua. Reissulaukkuun tuo väri sopii hienosti ja kyllähän ne maanläheiset värit ovat aina kauniita :)
Nyt kun tuo Pulliksen itku vielä väistyisi, niin pääsisimme ainakin laukun puolesta reissuun :)
4 kommenttia:

 1. Onpa kaunis laukku! :) Näppärän kokoinen, mahtuu tosiaan paljon tavaraa mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä :) Hyvänkokoinen siinä mielessä, ettei liian iso, niin ei tule pakattua liian painavaksi :) Kivaa viikon jatkoa Milla <3

   Poista
 2. Oii, ihana laukku! Mulla on kanssa ollut Longchamp-laukun hankinta koko syksyn päällä, mutta en vaan osaa päättää, että mihin malliin päätyä - tuo sun valkkaama on kyllä aikas ihana! Täytyykin taas joku päivä poiketa mallailemassa vaihtoehtoja, jos vaikka saisin viimein ostopäätöksen tehtyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Longchampilla on kyllä monipuolisesti malleja eri tarkoituksiin. Tää mun uusin on aika suuri, vaikka otin pienemmän niistä kahdesta, mitä liikkeessä tarjosivat. Ei ihan sellanen kaupunkilaukku, mutta lyhyille reissuille uskoakseni todella hyvä :) Tsemppiä laukkuvalintaan!

   Poista