Kun unelmista tulee totta.

Paperilla olemme vielä espoolaisia, mutta kirjoitan tätä postausta jossain ihan muualla. Nassu on yhtä onnellista hymyä ja kuvissa näkyy NE leveät ikkunalaudat. Enpä neljä vuotta sitten uskonut, että voisin vielä joku päivä kutsua näitä kadunkulmia kodikseni, mutta kun mieskin alkoi kaivata tänne takaisin, niin ei ollut mitään syytä jäädä sinne, minne sydän ei selvästi kuulunut.

Moni on ihmetellyt tätä siirtoa, onhan meille juuri syntynyt lapsi, olisihan se hiekkalaatikko ollut suoraan meidän ikkunan alla, kuka nyt myy oman asunnon ja muuttaa takaisin vuokralle.. En oikein osaa siihen muuta sanoa, kuin NÄIN. Elämä on liian lyhyt siihen, että miettii kymmenen vuotta tekisikö sen jutun, mistä on pitkään haaveillut, vai ei. Olen aina ollut tunneihminen, joten tällaiset siirrot eivät ole minulle mikään ongelma. Kun saan päähäni jotain, niin se ajatus ei jätä kohta rauhaan enää ollenkaan. Onnekseni parempi puolisko huomasi sairastuneen samaan kuumeeseen :)


Täällä siis ollaan takaisin vanhoissa ympyröissä, mutta perhekoko hieman kasvaneena. Vilma oli aivan innoissaan päästessään ensimmäistä kertaa Tähtikselle nuuskuttelemaan. Eniten on surettanut se, ettei tuo auringonpalvoja pääse enää omalle pihalle nautiskelemaan, mutta josko me keväällä ostettaisi mattoparvekkeelle tuoli sillä huomasin, että aamuaurinko paistaa siihen täydellisesti :)

Meiltä muilta kotiutuminen vei noin kymmenen minuuttia. Vaikka kämppä on yhtä esterataa banaanilaatikoineen eikä keittiössä löydä aamupuurontekovälineitä, vessa on postimerkin kokoinen, saunaa ei löydy, eikä lattiatkaan ole valkoiset, niin rakastan katsella noita kattoja ja kuunnella raitiovaunun kirskuntaa. Joskus kuulkaa tietää heti, kun on saapunut kotiin :)21 kommenttia:

 1. <3 <3 Kauhee ikkunalautakateus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih :D Eiks nyt mitenkään sais teillekin sit? ;)

   Poista
 2. Ihana toi sun fiilis! :D Voit ihan hyvin viedä ne kanervasi sinne tuuletusparvekkeelle, ja tänne voitte tulla saunomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kutsusta! Nyt on ainakin kaksi paikkaa, minne pääsee saunomaan ja saa vielä lastenhoitajan kaupan päälle :))

   Poista
 3. Wau! Onnea uuteen kotiin ja ihanaa, että teette just niin kuin haluatte :) Haaveet on tehty toteutettaviksi <3 -Mary

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mary! :) Samaa mieltä! Ettei vaan jää kaduttamaan, niin toisinaan täytyy toimiakin :)

   Poista
 4. Voi mahtavaa, onnea uuteen kotiin!! Sydäntään kuuntelemalla ei voi mennä vikaan, eli oikea päätös <3

  VastaaPoista
 5. Ai niin, edellinen kommentti oli vakkarilta!!

  VastaaPoista
 6. Lämpimät onnitteltu teille kaikille uuteen kotiin! Ihanaa, että olette päässeet muuttamaan paikkaa, josta pidätte <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katinka <3 Me niin nautitaan täällä <3 Näkyy kuulemma naamastakin ;D

   Poista
 7. Itse muutin juuri Helsingistä Turkuun opiskelun perässä ja eipä tämä nykyinen asunto ole vaan koti. Tai on se, mutta ei samalla tavalla kuin Helsingin luukku oli tai joku muu asunto voisi olla. Noin kauniita ikkunalautoja ei minulla ollut, mutta olipa ikkunalaudat kuitenkin -nykyisessä ei siis ole. Kovin olen yrittänyt etsiä uutta asuntoa, kyllä jopa kahden kuukauden asumisen jälkeen haluan muuttaa. Ja kyllä, nykyinen asunto on kouluni lähellä, mutta haluan silti jonnekin muualle. Ja kyllä, on se todella halpa asunto, mutta silti haluan vaihtaa. Koti on niin tärkeä paikka, että vaikka moni pitää näitä siirtoja ehkä vähän hassuina ja turhina niin jokainen sen itse tietää mikä on paras juuri itselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus kotiutuminen kestää vähemmän ja joskus kauemmin, mutta kyllä yleensä aika pian tietää onko "tullut kotiin" vai ei. Siinä ei aina sijainti tai edullisuus paina. Toivottavasti löydät uuden, kivemman kodin pian! :)

   Poista
 8. Voi miten ihanaa että teidän haave kävi toteen! :) Nyt saat kuunnella kaupungin ääniä, kävellä lähikahvilaan ja muuta ihanaa, oih, nauttikaa!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii on kyllä <3 Ollaan superinnoissaan täällä!! :) Ja mitä vielä kun kevät ja kesä tulee, aaaah! Halit ihana Lillinen <3

   Poista
 9. Aaah, tää teksti. <3 Tuli ihan kylmätväreet. Ihana, että ootte nyt lähempänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 <3 <3 Kiitos kun kävit jo kylässä ;)

   Poista