FDS-tärppejä.

Tiedätte varmaan rakkauteni designiin ja sisustukseen. Tällä hetkellä ei suuren suuriin ostoksiin ole mahdollisuutta näin äippälomalaisena, mutta onneksi surffailu ja haaveilu on aina ihan ilmaista. Toisaalta voisihan sitä jo alkaa hiljalleen miettiä joululahjoja. Niitä, kun on kiva ostaa vähän itsellekin ;)

Uudessa kodissa tekisi mieli laittaa kunnon hyrskynmyrskyn ja uudistaa kaikki matoista huonekaluihin. Keskityn kuitenkin pienempiin juttuihin, jotka nappasin kollaasiin mukaan.

Pari vuotta sitten ostin keittiöömme uuden leivänpaahtimen ja blenderin. Vedenkeitin jäi vielä odottelemaan uudistusta. Nyt tuo aikansa elänyt keitin tekisi jo mieli vaihtaa esimerkiksi tähän Alessin versioon.
Myös vaunulenkeillä juomapuoli on tärkeä pitää kunnossa ja sainkin mieheltä lahjaksi pullotelineen, johon tosin kaipaisin vielä astetta kivemman näköistä juomapulloa. Eva Solon kaunis pullo kelpaisi tälle lenkkeilijälle kauhtuneiden limsapullojen sijaan!
Messinkirakkauteni ei ota tällä hetkellä loppuakseen ja katse löytää kaupassa aina ne kiiltävimmät jutut. Enpä taida tietää tyylikkäämpää yrttiruukkua, kuin mitä Skultunan Flower Pot olisi!
Katseen kestäviä tuparilahjaideoita ei ole myöskään koskaan liikaa takaraivossa, joten ruisleivän ja suolan sijaan voisin hyvin viedä lahjaksi esimerkiksi Ferm Livingin Hexagon pullonavaajan. Lahjaksi sopisi myös klassikko, kuten Iittalan kaunis Kastehelmi-purkki.
Messinkirakkaudesta ei ole kovin pitkä matka marmorihulluuteen.. Olohuoneen sohvapöytä on ottanut vuosien saatossa vähän kolhua kylkeensä, joten etsinnässä on tällä hetkellä siro ja kaunis, uusi pöytä. Ehkäpä tästä olisihaastajaksi suositulle HAYn neliskanttiselle versiolle!
Työhuonetta koristamaan voisin puolestaan klikata ostoskoriin Vitran hiirimaton. Pienikin uudistus piristäisi heti mieltä :)

Yksitoistavuotissynttäreiden kunniaksi Finnish Design Shopissa on tänään ja huomenna -11% alet koko valikoimassa :)

Postauksen linkit ovat mainoslinkkejä
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti