Superfoodeja ja muita herkkuja alennuksessa.Jos superfood-kaappi huutaa tyhjyyttään, niin nyt on hyvä aika täytellä puuttuvia juttuja sillä saralla.
Hyvinvoinnin.fi-nettikaupassa on vielä tänään mukavat -15% alet, johon itsekin tartuin hetimiten. Erinäisiin superfoodpöpperöihin saa kulumaan ihan sievoisia summia rahaa, joten eurojen säästö on aina tervetullutta!

Kokosin kollaasiin muutamia tuotteita, joita olen itse käyttänyt tai voisin hyvin käyttää. Itse asiassa ainoastaan omenasiiderietikka on vielä tähän asti jäänyt ostamatta, mutta nyt klikkasin senkin ostoskoriin. Mm. Mona on kirjoittanut omenasiiderietikan hyvistä puolista.

Spirulina oli lähes kokonaan tauolla raskausajan, mutta toisinaan heitin sitä vihersmoothien sekaan. Ihanaa, että saan taas vapaammin käyttää tuotteita ja syödä tauolla olleita ruoka-aineita nyt kun vauva on saapunut maailmaan :)
Hampunsiemenet ja suklaasmoothie ovat niin ikään kivoja lisiä erilaisia smoothiesekoituksia varten.

Marjaisa-jauhe on näppärä lisä marjasmoothiessa, vaikka tällä hetkellä pakkanen on monella täynnä ihania, tuoreita marjoja, joita tietysti kannattaa käyttää ahkerasti! Jauhe on kiva vaihtoehto varsinkin talvella, kun marjavarastot alkavat loppua. Smoothien lisäksi jauhetta voi käyttää vaikka raakasuklaan teossa.

Goji-marjat ovat koukuttavia naposteltavia sohvalla telkkaria katsellessa ja chia-siemeniä käytän päivittäin aamupalalla sekä silloin tällöin herkuttelen chiavanukkailla. Kookosöljy on vanha, jokapaikan öljy, jota ilman olisi vaikea enää olla ja elää!
MCT-öljy on näistä uusin tuttavuus, joka sekin on jo ottanut paikkansa aamurutiineissani kahvin seassa :)

Alennuksen saat vielä tänään koodilla SYKSY15
Mukavia superfoodshoppailuja - KLIK :)


Postauksen linkit ovat mainoslinkkejäEi kommentteja:

Lähetä kommentti