Pullan elämää.


Millainen on pieni Pulla?

* Ilmeeni ovat äidin ja isän mielestä hauskinta viihdettä ikinä. Olen kova ilmeilemään varsinkin nukkuessani ja tunnetilat vaihtuvat sekunnissa leveästä hymystä irvistykseen. Koittakaapa videoida - ei muuten onnistu!

* En syö tuttia useista yrityksistä huolimatta. Mummuni sai minut syömään tuttia pisimmän ajan, ehkä 5 minuuttia, kun olin aivan tillintallin unessa enkä tajunnut mitä suuhuni laitettiin. Ehkä halusin olla vähän mummullekin mieliksi..

* Olen hurjan kova tissuttelija. Jos saisin päättää, niin en muuta tekisikään, kuin söisin ja hengailisin maitobaarin lähettyvillä. Onneksi baarini on melkein aina auki eikä asiasta tarvitse kovin kauan vääntää.

* Varsinkin aamulla unilta herätessäni kaskottelen raajat levällään kuin sadan vuoden unien jälkeen. Työnnän leukaa yläviistoon ja näytän nauttivan elämästä.

* Nukkuessani olen kauhean kovaääninen örisijä. Äitini nukkuu korvatulpat päässä, mutta ei silti saa örinältäni unta. Toisinaan vaivun syvemmille vesille ja silloin vanhempani ovat vuorotellen tutkimassa lopetinko hengittämisen kokonaan.

* Nukahdan vaunuissa vain, jos kuulen hiekkatien rapinaa. Äitini on etsinyt asuinalueeltamme kaikki mahdolliset hiekkatiet, jotta saa minut hiljaiseksi. Heti, kun palaamme asfaltille tai kotipihaan, niin olen tikkana hereillä.

* Mikäli olen saanut syödä ja asiat ovat hyvin, niin nukahdan helposti myös autoon. Tosin punaisissa valoissa tai muuten auton pysähtyessä havahdun heti hereille. Voitaisko vaan ajella maakuntaa ympäriinsä pysähtymättä?

* Maitobaarin jälkeen kaikista parasta on ehdottomasti äidin ostamat sisustustyynyt. Kuusityyny on kaikkien aikojen suosikkini enkä kyllästy sen tuijotteluun ikimaailmassa. Pidän kovasti myös kylpyhuoneen valaistuksesta ja hurmioidun siitä toisinaan niin, että unohdan huutaa vaippaa vaihdettaessa.

* Kun masuvaivat joskus hieman helpottavat, juttelen äidin kanssa "kaa kaa". Silloin äiti on kovasti iloinen ja tirauttaa pari kyyneltä.

* Olen jo iso tyttö ja täytän tänään neljä viikkoa!YVES ROCHER-ARVONNAN voittaja on nimimerkki EevaM kommentilla "Ihana arvonta, mukana!" Otatko minuun yhteyttä, kun ennätät, niin saan palkinnon matkaan :)
8 kommenttia:

 1. Voi teidän Pullaa.<3 Miten suloinen toinen voikaan olla, ja vaikuttaa kaikinpuolin hauskalta tyypiltä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, minustakin vaikuttaa aika mainiolta ;) Nyt kun löydettiin vielä "lääke" tuohon ikuisuuden kestäneeseen itkuisuuteen, niin tuntuu, kuin vauva olis vaihdettu <3

   Poista
 2. Jee, täällä odottikin kiva yllätys :) Laitoin sähköpostia. Teillä on ihana tyttö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiitos! Vastailen / lähettelen palkinnon heti, kun ennätän :)

   Poista
 3. Ihana Pullis! Tätä oli hauska lukea :D Ihailen kyllä myös äitisi väsymätöntä huumorintajua kiireisen vauva-arjen keskellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huumori se on ennenkin pitänyt naisen tiellä ;)

   Poista